reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

iwosz pisze:
Osinka- miałaś się pochwalić przybornikiem!!! Dawaj zdjęcie!!!

cholera, calkiem o tym zapomniałam!! już wklejam!
musze zrobić jeszcze raz zdjęcie w świetle dziennym, bo to robiłam wieczorem i mi się nie podoba:
ppp3qy.jpg

reklama
koga pisze:
Kinga - a te spodnie kupilas takie ciut wieksze niz normalnie? czy moze są na sznureczek?
nie mam juz sił na kupowanie ....

ja ich nawet jeszcze nie mierzyłam. Zaraz idę obejrzeć Klanik i zrobię zdjęcie, pokażę Ci je.
A co tam, jak szaleć, to szaleć, wkońcu mamy już cyfróweczkę :)

ooo Osinka, z tego co widać to tej cierpliwości masz pokłady niezmierzone :) Ja jak siadam przy maszynie, to grześ musi zatyczki do uszu wkładać, bo klnę jak szewc :( oczywiście wszystko dlatego, że taką kiepską maszynę mi kupił ;)
no ale pościel uszyłam..choć tyle..

Kasianka, zdziwiłabys się ;) zawsze szyłam jak mój Krzyś był w pracy, też leciały niecenzuralne słowa ;)
jeśli chodzi o maszynę, to racja - mam starą, która plącze nici, w życiu bym na niej nic nie uszyła! dlatego mój Krzyś zlitował się i kupił mi na urodzinki nową, wypasioną maszynę - ona sama szyje :p

reklama
Do góry