reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

Ja też kupiłam przeiwjak, taki ustzywniany, zakładany na łóżeczko i mimo, że jeszcze praktyki nie mam :-) to uważam to za przydatne akcesorium, chociażby ze względu na łatwość jego czyszczenia przy ubrudzeniu kupką czy siusiu :-)

reklama
zobaczymy...mi kręgosłupa i tak to nie uratuje, bo przy moim wzroście i standartowej wysokości łóżeczek..szkoda pisać. Ja się domyślam Azik że przewijak można oprzeć o łóżeczko ;D ale na razie po wstawieniu łóżeczka mam siniaki na kolanach i udach :) może z czasem się przyzwyczaję..zresztą po porodzie będzie mnie trochę mniej mam nadzieję, no i nie będę taka niezdara..

A poza tym mam komodę z przewijakiem, może będę tego wynalazku używać :-[

Kasianka, czyżbyś też była z tych, co mają problemy zawsze z długością rękawów i nogawek? :D

U mnie podobnie, z tymi siniakami, dobrze, że wcześniej ustawiliśmy łożeczko i komódkę (dostaliśmy od ciotki, używaną, ale w bardzo dobrym stanie), bo już się zdążyłam poobiją ci przyzwyczaić ;D

No i w sumie teraz mam przez tą komodę dwa miejsca do wyboru do przewijania ;D Przewijak na komodzie albo na łóżeczku :-) Wydaje mi się, że będzie wędrował na łóżeczko szczególnie w nocy ;D

Aaaaa, nie pochwaliłam się ;D

A wczoraj zakupiłam stanik do karmienia!!! :D
I nawet jestem zadowolona i mi się podoba, wydaje mi się, że jak już będę praktykować i okaże się oki, to właśnie z tej firmy dokupię kolejny. Kupiłam "Naturany", biały, ale jest taki słodki, bo ma takie malutkie kwiatuszki :-) No i nie spłaszcza i nie deformuje biustu, jak inne. Ja niestety też na to zwracałam uwagę, bo może teraz rozmiar mojego biustu jest oki, ale wcześniej to był raczej z tych mini ;D i kupić dorze leżąct stanik było koszmarem.

kupiliśmy wczoraj wózek w końcu dzis bylismy na 20minutowym spacerku a oto on:
010093jq.jpg

010100lb.jpg

catherinka pisze:
Aaaaa, nie pochwaliłam się  ;D

A wczoraj zakupiłam stanik do karmienia!!!  :D
I nawet jestem zadowolona i mi się podoba, wydaje mi się, że jak już będę praktykować i okaże się oki, to właśnie z tej firmy dokupię kolejny. Kupiłam "Naturany", biały, ale jest taki słodki, bo ma takie malutkie kwiatuszki :-) No i nie spłaszcza i nie deformuje biustu, jak inne. Ja niestety też na to zwracałam uwagę, bo może teraz rozmiar mojego biustu jest oki, ale wcześniej to był raczej z tych mini ;D i kupić dorze leżąct stanik było koszmarem.

kurcze, ja wszedzie w szczecinie szukam naturany stanika i NIE MA :(

monika.g pisze:
nie kupilam i nie kupie
przewijam na naszym duzym lozku ktore stoi obok,klade tylko taka gruba  kolorowa ,usztywniana ceratke i siadam obok
kazdy musi sobie wypracowac swoj system pielegnacji i przewijania,dla mnie przewijak bylby zupelnie zbedny

ja tez tak przewijam w nocy, bo przewijak jest na Piotrka łózeczku - nie jest wygosnie, a i siusiu i kupka potrafią wystrzelić poza podkład, który ma raptem 80 cm na 80 cm :)

wolę przewijak

Azik: ja takich strzałów już miałam kilka. ;D przewijak jest moim dobrym kumplem. wszystko znosi bez szemrania. naturany u mnie też nie ma, ani firmy alles. buuuuuuu
Kasiula: śłiczny kolor karocy

reklama
Do góry