reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

Taaak, Catherinka ja z tych większych kobiet jestem niestety :(
Te staniki naturany w kwiatuszki są rzeczywiście słodkie (podejrzewam, że chodzi nam o ten sam). Niestety ja nie tylko wzrost mam olbrzymi ;D i "kwiatuszki" były dla mnie za delikatne :mad:
kupilam inny ale w iście barbarzyńskiej cenie, teraz szukam czegoś tańszego ale ciężko jest..

reklama
Azik, naturany widziałam na Allegro, tylko szkoda, że przez net nie da się przymierzyć... ;D

Kasianka
, myślę, że o ten sam chodzi, w takie różowo-zielone kwiauszki malutkie :-)
A co tam, fotkę zrobiłam ;D

biustonosz przepiękny!!!
a ja mam badziew z canpola, najwięszą miseczkę /i to na styk/, bo w inne się nie mieściłam, a w h&m były takie ładne biustonosze!!! buuuu :mad:

u mnie ze stanikiem raczej problemu nie było - aż tak mi się nie poszczęściło, najwyżej 1 rozmiar

i dla milusia wszystko w końcu gotowe i rzeczy na wyjście uszykowane

tylko qrcze blade co ja mam ubrać na wyjście??????? i w co wejdę ???????
spodnie ciążowe są bleeeeeeeee!!!!!
a w dresie nie chcę, poza tym ma mało miejsca na wietrzenie ;), bo jest obcisły w dupce ;)

koga! ja na wyjście kupiłam sobie właśnie nowe spodnie dresowe. Nie są nadzwyczajne, ale cieszę się, że założę coś nowego. Myslę, że drogę w nich przeżyję, a w domu przez te pierwsze dni i tak będę pomykać w koszuli nocnej, żeby wietrzyć się

co do stanika to ja bylam po porodzie załamana bo miseczka D byla za mala
chodzilam jakis tydzien bez stanika strasznie klopotliwe zwalaszcza dgy mleko wycieka
ale tak jak dziewczyny piosza po unormowaniu sie ilosci pokarmu jest ok
teraz chdze w tym D

reklama
Kinga - a te spodnie kupilas takie ciut wieksze niz normalnie? czy moze są na sznureczek?
nie mam juz sił na kupowanie ....

Do góry