reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

kupiłam na allegro, za 189 zl (z szelkami XL) - używane, ale w bardzo dobrym stanie- u sprzedawcy Pinik, jak kupowałam to miała kilka w ofercie,

reklama
My mamy kilka polarkowych pizamko-spiworkow i jeden typowy spiworek. Maluch chetnie w nich spi. A wczoraj kupilam dwie cienkie  pizamki-koszulki  z gumka na dole i zakladkami na rekawkach ktore mozna wywinac tak zeby maluch nie marzl w raczki i sie nie drapal. Zakupilam rozniez mate ale jak na razie polozenie Patryka na niej zakonczylo sie placzem. I na nieszczescie popsula sie karuzelka w lozeczku, misie sie nie kreca :-[
Z ubranek nic nie kupuje bo dostalam mase w prezentach. Moja maluszek ma juz nawet kapielowki ;D

dziś dostałam paczkę a w środku pampersy 3 duża paka. to chyba z tej ankiety co wypisywałam w szpitalu. miło z ich strony. zawsze kilka złoty zostaje w kieszeni.

My dostaliśmy nosidełko, firmy Womar. Ma jedną wadę: nie ma dwóch szelek jak plecak, tylko jedną, więc przy dłuższym spacerowaniu może zaboleć ramię... Ale ogólnie jest ok. Jaś całkiem nieźle się w nim czuje.

benita_29 pisze:
Dziewczyny,czy ktoras z was ma wozeczek z 3 kolkami,bo ja znalazlam na allegro,tylko sie zastanawiam czy mi bedzie dobrze slyzyl.

ja mam wózek z 3 kołami hartan skater i jest czadowy - ma super amortyzację, duże koła, ekstra się nim jeździ po dziurach ;) im większe dziury - tym lepiej Agata śpi :)
rewelacyjnie się go prowadzi - jestem zachwycona!

Osinka,no wlasnie mi chodzilo o to czy taki wozek jest stabilny.Ja wlasnie z allegro kupilam spacerowke Graco z trzema kolami-nie wiem czy dobrze zrobilam,ale zobaczymy.teraz to jeszcze za wczesnie na spacerowke,ale planujemy wyjazd w sierpniu czy wrzesniu i wtedy mi bedzie potrzebna(a pieniazkow i tak nie bedzie wiecej ;) )

A właśnie dziewczyny, jesteście zadowolone z wózków? My kupiliśmy w końcu Roana Maritę i jestem bardzo zadowolona. Wózek może do najmniejszych nie należy (wychodząc na spacer robię trzy rundki, najpierw znoszę wózek, potem gondolę, potem małego ;D), ale super się prowadzi, jest miękki, duża gondola. i już nie mogę się doczekać, kiedy będę używać spacerówki, bo mi się strasznie podoba :) W promocji, w której go kupiliśmy był w zestawach z fotelikiem - on też bardzo mi odpowiada, nie tylko jest przydatny do jazdy autem, ale też w domu mały lubi sobie w nim posiedzieć i można go też wtedy pobujać :)

A tak poza tym - z ciekawości: czy jest coś z wyprawki, którą zakupiłyście wcześniej i co okazalo się być nieprzydatne albo nie do użycia? :)
U nas jak na razie gruszka...kupiłam canpola, taką małą, ona ma dość gruby otworek i dałam rady użyć jej do noska Filipa. Kupiłam więc w aptece normalną, a tamtą bawi się mój pies ;D

reklama
ja mam moja kortinkę - i jestem zadowolona... ale mam tylko 8 schodów do pokonania - więc pokonuję je 3 w jednym - czyli cały wózek z dzidizą znosze lub wnosze...

jak ktoś jest w domku lub napotkam sasiada lub listonosza to mi pomagają :)

Do góry