reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
KingaP zajarzyłam ;)
kasiula też oglądałam ten program
dzięki za odzwew, ale czekam na opinię kogi, bo wydaje mi się, że Maksiu takim jeździ ;) oraz tych mam, które takie pojazdy mają.A jaki kupię to się pochwalę :laugh:

KingaP pisze:
Moja Karola wyrsła z kojca, który wsadzaliśmy jako gondolkę do spacerówki i wozimy ją już w spacerówce, wkładam do środka rożek złożony na pół :) Nie moge się doczekać, kiedy będę mogła ją "prawie posadzić" i przypiąć paskami
ja od dwóch dni tak samo jeżdżę z jagodą, przy swojej długości 67cm miała podkurczone nóżki w gondolce;)

mam trójkołowiec i jestem z tego wózka super zadowolona!
mam Quinny freestyler z obrotowym przednim kołem
jest bardzo stabilny bo ma szeroko rozstawione tylne koła (czasami nie mieści się w przejścia między kasami i muszę objeżdżać sklep), można nim manewrować w miejscu jedną ręką co jest bardzo praktyczne szczególnie w mieście, na targowiskach, czy w sklepach
jeśli chodzi o podjazdy - wystarczy unieść lekko przednie koło - nie jest to trudne

nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć? nie widzę za bardzo różnic między nim a wózkiem czterokołowym - my wybraliśmy ten z 2 powodów: był bardzo zwrotny, lekki i mieścił się do bagażnika :)
jako tylko spacerówka fajny jest Quinny Buzz :)

koga, dzięki za wyczerpującą informację.
Myślę aktualnie o jakimś wózku z Haucka i się napaliłam na takiego z 4 kołami, ale cena mnie zabiła, a te z 3 są o połowę tańsze.  Ale jescze muszę go zobaczyć w realu i sprawdzić co Pati na to ;)

reklama
zgadzam się z Osinką - ja też mam duże koła - po wertepach i piachu rewelacja - nie trzeba nawet przedniego koła unosić przy podjazdach :)

Do góry