• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
katiNJ pisze:
Pytio, na miom  wozku pisze ze nawet jesli to zabudowanie jest podniesione to nalezy zapinac pasy bo czasem zdarza sie ze dziecko moze sie wyslizgnac z wozka, ta zapora moze niechcacy sie poluzowac.  Nie wiem jaki masz wozek ale wiesz strzezonego...

Muszę zerknąc w takim razie jeszcze raz do instrukcji.

Ja mam typowy wózek głęboki, tak więc gondolka jest obszerna, ale cóż z tego skoro moja panna świata jest ciekawa a z takiego wózka bardzo mało widać ;)

Maks ma odpiętą już oslone na nóżki jeżdzi zapięty pasami i z podniesionym trochę oparciem, żeby mógł świat oglądać :)
niestety jak jest na leżąco, rozpięty i macha nóżkami to przeszkadza mu plastikowa poręcz, której nie można zdjąc (tylko się odpina z jednej strony) ten wózek mam pożyczony i myślę że niedługo go oddam i kupię jakąś praktyczniejszą spacerówkę

reklama
kurcze dyskusja o wozkach ja tez mam klopot bo moja panna zaczyna sie cisnąć w gondolce ::)
nie chciałam samej spacerówki uzywac ze wzgedu na te oasy sa za wielkie i jakbym Em,i tym popzypinala to by jej widać nie było ;)
ale ktoś tu napisał juz nie pamietam ktora z was ze wkłada rozek to dobry pomysł ja tez tak sprobuje jak tylko przestanie lać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry