reklama

WYPRAWKA :)

reklama
36587b0f.jpg

co do nosidełka to dzieki za rady nie mislam pojecia ze one sa do 9 kilo Emi ma juz prawie 7 wiec rzeczywiscie nie ma sensu tracic kasy
co do wózka to musze sie przyznac ze kiepsko wybrałam
w sumie wszystko jest ok do momentu przekladania rączki bo wtedy nie da sie nim w ogole kierowac sciaga na lewą stronę i strasznie ciezko skreca moze dlatego ze z tamtej strony sa bardziej amorki wyrobione albo nie wiem co ::)

kasiula matula pisze:
co do wózka to musze sie przyznac ze kiepsko wybrałam
w sumie wszystko jest ok do momentu przekladania rączki bo wtedy nie da sie nim w ogole kierowac sciaga na lewą stronę i strasznie ciezko skreca moze dlatego ze z tamtej strony sa bardziej amorki wyrobione albo nie wiem co  ::)

ja mam to samo- mnie sciaga na prawo a po przelozeniu raczki to masakra- ja nie mam sily sterowac, w budce nie ma okienka wiec nie widze dziecka, przeszkadza kosz na dole bo go ciagle kopiemy a i w ogole do d...
ogladam sie juz za spacerowka ale taka ktora ma pokrowiec na nozki i mozna polozyc dziecko na plasko

reklama
ja myśle ze przezyje ten wozek okres kiedy bedzie mi i Emi potrzebny ale na drugie dziecko na bank kupie nowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry