• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
roan mi się za chiny ludowe nie podoba, deltim w miarę. podobno niezły jest nowy implast, ale jeszcze nie widziałam w sklepie.
a tego zabezpieczenia pasami nie widzę zbytnio, bo widziałam cośtakiego chyba w deltimie i cała gondolka chodziła z szalejącym berbeciem. trzeba niestety wypróbować na własnej skórze.
jeszcze jest czas - na razie na spokojnie oglądać.

co mi sie wydaje, że teraz (w tych czasach) odchodzi się od długiego siedzenia z dzieckiem w domu, chyba wczesniej mozna wyjść na dwór z dzidziorkiem niz dopiero po miesiącu... ale nie wiem dokładnie!!

według mnie najlepszy jest taki wózek wielofunkcyjny który łatwo przerobić na spacerówke

Jaszczurka
bardzo ładny wózek, podobają mi się taco, ja miałam GRACO i też byłam bardzo zadowolona ale zmieniłam po roczku OLi na "parasolke" teraz mam pożyczony od kuzynki, podobny tylko nie u nas kupowany firmy OshKosh
jakoś nie jestem za gondolą bo starcza na kilka miesięcy więc chyba szkoda kasy

ja mam wózek łaczony, albo spacerówka albo gondola.

moim zdaniem z głebokiego, a przynajmniej wielofukncyjnego nie powinno isę rezygnowac zwłaszcza że małe dzidzio powinno lezeć na płasko w mierę ,a nie wszystkie spacerówki to oferują.

ja małego urodziłam w maju i za nic w swiecie nie sadziłabym go do spacerówki.

mam w 2004 był bardzo zimny (taki marcowy), pierwszy spacer po chyba 8 dniach.
byle nie było mrozu i nie lało - bo co to za spacer pod folią.
pierwsze balonowanie 6 dnia ;)

reklama
kasia, mi tez bardziej podoba sie mutsy czy iglesina (chyba najlepsze z wózków) - ale ja wybierałam taki do ok 1000 zł.

mutsy kosztuje tyle co podałaś za podstawowa wersję czyli stelaż + gondola trzeba policzyć jeszcze dokupienie spacerówki i co niektórzy dokupienie fotelika i złączeń.

nie wygrałąm wczoraj w totka, więc Bartuś nadal ma roana ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry