reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Sywia, bardzo fajny, też go oglądałam. Ech, ja mam problem z mężem, bo on nie chce wózka innego niż na paskach :(, a szkoda, bo za dużo mniejsze pieniądze można kupić coś naprawdę fajnego.

anik a widzialas go na zywo?bo ja tak i mi sie jakas mala gondola wydaje?ale na dzien dzisiejszy jestem ne ten zdecydowana-ale pewnie jeszcze to sie zmieni ze 100 razy ;)

Niestety nie, ten który wybrał mąż też ma małą gondolę, ale przecież będziemy z niej korzystać 5 miesięcy, na szczęście rodzimy na wiosnę :), gdybyśmy rodziły na zimę, to zastanawiałabym się nad większą.

Sywia, mi się bardzo podoba taki wózeczek Dymexa (cena 630zł - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80232721)

Wyposażenie:
- Przekłądana i regulowana rączka
- Hamulec na 4 koła
- Materiał plamiak
- Moskitiera
- Pięciopunktowe pasy
- Pompowane koła
- Kołą mercedesy
- Chromowaane rurki
- Duży kosz na zakupy
- Stabilna miękka barierka( materiał obszyty folią)
- Regulowany podnóżek
- Torebka montowana na rączce
- Budka z folia przeciwdeszczową
- Pokrowiec na nóżki
- Znakomita amortyzacja do wyboru na paskach
- Gwarancja
- Z tego modelu może być równiez wózekdla bliżniąt
- Wymiary wózeczka:

- wysokość: 111 cm

- szerokość: 62 cm

- długość: 117 cm

- waga: 16 kg

- Po złożeniu: wys- 48 cm/ szer-62 cm/dł-94 cm

reklama
Kasia dokładnie byłam w Platanie. Naprawdę cudowne. Oglądałam tam śliczną sukieneczkę do chrztu (tzn. specjalnie do tego przeznaczona nie była, ale mi się tak skojarzyła) i jak zobaczyłam cenę to chciałam wyjść - 105 zł....... Ale dobrze, że nie wyszłam. W ogóle teraz wszędzie są takei przeceny, że głowa boli. Dzisiaj pochodziliśmy troszkę po Silesia City Center w Katowicach i wszędzie zniżki - w Smyku, 5-10-15. Naprawdę super :)

Do góry