reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Widzę, że mieszczę się w normie ręczników - też mam dwa (jeden z Ikei, a drugi ze Smyka). A moja znajoma ma 2,5 letniego brzdąca i nadal używa tego ręcznika więc myślę że jednak warto.

a ja mam juz lozeczko
mama sie zlosci bo przesądy ale slyszalam zeby troszke postalo w domciu zeby nie smierdzialo nowoscia wiec kupilismy

a my mielismy się udać na Karolinowe zakupy, po polar na kocyk i materiał na przybornik, ale nie wyjechaliśmy :( Jutro drugie podejście!!!

reklama
kasiula matula pisze:
a ja mam juz lozeczko
mama sie zlosci bo przesądy ale slyszalam zeby troszke postalo w domciu zeby nie smierdzialo nowoscia wiec kupilismy

kasiula moja teściowa jak usłyszała, że mamy łóżeczko i to już złożone , to prawie padła ale jej wytłumaczyłam, że ważniejsze od zabobonów jest to żeby dzidzia się nie przytruła wdychając zapaszek świeżych mebli, bo coprawdałóżeczko ma atest ale przy każdym nowym meblu dla dzidzi jest zastrzeżenie żeby przed użyciem wywietrzyć

Do góry