• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

Kinga - to sobie dzisiaj poszalałaś!!!
kołyski są naprawdę słodkie, nasza ma ze 30 lat, jest mała i niska - posłuży najwyżej 2 mies, ale małemu może być przytulnie na początku
a co do materacyka - to też już taki pomysł rozważaliśmy, ale niespodzianka - byliśmy dziś w Świecie dziecka w Poznaniu i tam zamówią nam materacyk na wymiar za 20 zł!!!!! wprawdzie piankowy, - mogą tam zrobić każdy rodzaj, nawet kokosowy czy gryczany ale to bardzo przedroży
sprawdziliśmy, że w tych kupnych nowych koszach i kołyskach też są meteracyki piankowe a nie jakieś lepsze więc na te 2 mies zamówiliśmy sobie piankę :)

my też kupiliśmy rożek :) - udało nam się w końcu dostać gładki, kosztował tylko 18 zł!!!

nadal jednak nie mamy wanienki - bo nie mogliśmy się zdecydować >:(
dziewczyny! - kupowałyście takie profilowane wanienki czy zwykłe i osobną wkładkę dla niemowlaka - bo nie wiem co kupić?

reklama
Koga- na dno wanienki możesz dać tetrową pieluchę i przez nią przytrzymywac dzidzię.
Do czasu, aż się nie oswoisz. Poza tym nie nalewa się dużo wody na początku.
Dasz radę, intuicja Ci podpowie... :)

dziewczyny widziałam w SR te wanienki profilowane i foczki, okropieństwo! Nie wiem jak można dzidziołka na coś takiego wsadzić, przecież ono jest za małe by mogło sie na czymkolwiek opierać, położna mówiła, że chłopcu mogą się nawet jądra cofnąc i kaleka na całe życie. Najlepsze są podobno takie zwykłe wanienki no i najtańsze, a i tak kąpie się podkładając pieluche tetrową. W końcu będziemy mamusiami i liczy się instynkt :laugh:.
.png

dziewczyny widzialam kiedys na allegro takie body lub czapeczki z napisem jaki chce sie nadrukowac
macie moze linka na ta ayklcje bo nie moge znalesc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry