reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

suszi mi podobaja sie QUINNY lub TRAXX ale minusem jest to ze chyba nie maja pokrowca na nozki ale maja swietne kola

reklama
KingaP pisze:
aśka! zaskakujesz mnie swoim wyborem. Kiedyś mówiłaś, żebyśmy kupowały wysokie wózki.

Bardzo podoba mi się Twój (i fionki) wybór. Masz Graco jest podobny i jesteśmy z niego baardzo zadowoleni. Odpadła nam tylko częśc blokująca koło, ale reklamacja została rozpatrzona bez konieczności oddania wózka.

wysokie gondole, spacerówki wszedzie sie - w roanie również.
a powiem Ci że miałam ochotę kupić sobie maritke sztruksową (cudo) tylko że waga mnie w per perego zachwyciła

słucham waszych (Twoich) wypoiwedzi o prowadzeniu na wózkach z kołami nie dmuchanymi i myslę że może być OK.
w per perego koła maja srednicę 19 cm i wydają mi sie dość duże.

per perego w poóraniauu do mojej prasaolki deltimu to cud - a wazy tyle samo.

Suszi - wózek z pomopowanymi kołami - to polecam sliczną i dobra maritke roana - naprawde warto.
teraz żegnam się z roankie po dwóch intensywanych latach użytkowania i jest najlepszym i najładniejszym wózkiem ze wszystkich dostepnym z pompowanymi kołami (ale jestem subiektywana :)

kolezanka która rodzi we wrzesniu i ogląda teraz wózki - nastawionajeste na maritkę, szef hurtowni w szczecinie mimo że miał do wyboru wszyskti możliwe rodzxaje wózków dla wnuczki (od producentów w prezencie) wybrał maritkę.

świetny wózek i nie obcizający az tak kieszeni.

z tym że dla dziecka powyżej 5 miesiąca warto myślec już o lżejjszych rozwiązaniach a na wedrówki po lasach i górach wybrac dobre nosidło ze stelażem (ja mam lafumę i sobie chwalę)

ale się rozpisałam

no i chyba wezmę per perego :)

:) No i wtedy umówimy sie na spotkanie zapoznawcze naszych dzieci, bo Bartek nie będzie oglądał Karoliny z "wysokości" :) A kiedy dostaniesz ten wózek?

Suszi- podpisuje sie obiema lapkami pod zaletami roana wymienionymi przez Azik. :)
Ja mam wokol siebie tylko bardzo trudne tereny- takie na prawdziwego terenowca. Jezdzimy naszym roanem marita po gruzie (to nie zwirek tylko wielkie kamienie), gorkach i dolkach (na lakach w okolo) i Ola swietnie jest amortyzowana nawet na najwiekszych nierownosciach. Moj maz potrafil tez tym wozkiem, oczywiscie z Ola spiaca w srodku , przejechac przez zaorane pole ;D (tzn. takie, ktore kiedys bylo zaorane, potem te bruzdy tak zaschly i bylo cale pofalowane).
Na razie jezdzimy w gondoli (na plasko, chociaz ma regulowany spod, mozna potem bedzie podniescja do pozycji polsiedzacej).
Wcale nie jest jej w srodku goraco, mimo braku takiej siateczki, bo budke z tylu mozna odpiac i dowolnie ja ustawiac (zeby np. cien robic).

Ciekawa jestem jak nam sie spacerowka bedzie podobala :)

Aha- wozek wazy jakies 15 kg, ale prowadzi sie leciutko (mimo braku skretnych kol). Jest bardzo stabilny i skretny.

reklama
coś mnie podkusiło i skoczyłam na początek tego wątku .......................boszzzzzzzzzzzzz ale się wzruszyłam, tak niedawno to było ;D ;D ;D, a tu już niektóre dzieci ząbkują ::)

Do góry