reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

A ja mam dylemat bo mam pożyczone fajne kółko dla Maksia
tak to wyglada:

20z8z6v.jpg

20z8xzr.jpg

jest napisane na tym że przeznaczone dla dzieci które ukończyły 4 miesiąc
Maks ma prawie pięć ale skoro jeszcze nie trzyma sztywno główki..
to chyba trzeba zaczekać ::)

jak myslicie?

reklama
MamaOli ja myślę, że nawet dłużej, bo wyglądem przypomina to chodzik i chyba za bardzo obciążyłabyś kręgosłupik Maksiowi. Mój bratanek śmigał w chodziku już jak miał 7 miesięcy, ale to wszytsko zalezy od dziecko. A jeżeli Twój Synuś nie tzryma jeszcze zbyt sztywno główki to tym bardziej jeszcze zcas ma na to cudo.

Kaśka, pewie, że się nie czepiasz, to samo bym zrobiła. A co to w oole ma znaczyć to co napisała w kolejnym mailu, że "leżaczek odzyskał kolor" ???????? ::) ::) ::)

Kinga, dzięki, czekam cierpliwie!!! :) A co do krzesełka do karmienia, to Filip też ma już obiecane od siostry Marcina :) No ale to jeszcze troszkę czasu mamy, żeby poszukać fajnego :)

Moja mama natomiast powiedziala, że jeśli chcemy to ona chce kupić małemu kojec, taki na kółeczkach, żeby mały sobie mógł w nim cuda wycyzniać, bez obawy, że się o coś walnie czy skądś spadnia no i żeby można było z nim jeździć po calym mieszkaniu. Szukam i szukam i nie wiem który wybrać? Może macie jakiś sprawdzony?

napiszcie mi gdzie mogę kupić ZWYKŁE plastikowe grzechotki, takie żeby Maciuś mógł wpakować do buziaka, bo te wszystkie tiny love i fisher price są ładne kolorowe ale służą raczej do oglądania, bo nijak Maciulo nie może ich do buziuli wpakować i nerw straszny, a jeszcze do tego ciężko utrzymać je w czystości , bo są częściowo z materiału, może w jakimś markecie , bo w dzieckowych sklepach same wymyślne "firmówki"

fionka pisze:
napiszcie mi gdzie mogę kupić ZWYKŁE plastikowe grzechotki, takie żeby Maciuś mógł wpakować do buziaka, bo te wszystkie tiny love i fisher price są ładne kolorowe ale służą raczej do oglądania, bo nijak Maciulo nie może ich do buziuli wpakować i nerw straszny, a jeszcze do tego ciężko utrzymać je w czystości , bo są częściowo z materiału, może w jakimś markecie , bo w dzieckowych sklepach same wymyślne  "firmówki"

w kiosku ruchu :0 powaznie
albo w małych sklepach dla dzieci lub z zabawkami.

reklama
Do góry