reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

zawsze podziwiałam organizację pracy na p[oczcie polskiej
ostatnio pan listonosz ma nowy system pracy, nie fatyguje się z awizowanymi przesyłkami tylko wpycha awiza do skrzynek i ma w d....

reklama
Fionka- zabawki Canpola są ok choć nie wszystkie a kupić je można w sklepach dla dzidziusiów lub większych np. w Smyku

Azik- ale numer z pocztą!!! współczuję , ja kiedyś płaciłam dużą kwotę i pieniądze też zaginęły!!! Ale reklamacja poskutkowała

fionka ZWYKłe grzechotki kupisz napewno w każdym hipermarkecie
ja w swojej mieścinie mam kilka sklepów i naprawde dużo różnych zwykłych zabawek, ostatnio zakupiłam gryzak wodny za całe 3 zł i ciągle jest w Maksiowej buzi :)
ale troche zostało po siostrze więc dużo nie muszę kupować ;)

catherinka pisze:
Kinga, dzięki, czekam cierpliwie!!! :) A co do krzesełka do karmienia, to Filip też ma już obiecane od siostry Marcina :) No ale to jeszcze troszkę czasu mamy, żeby poszukać fajnego :)

Kasiu, doszły? Bo do AniM doszły :)

Azik, oby się szybko przesyłka "znalazła"!

Fionka, to są chyba powszechne zwyczaje u listonoszy... A co do grzechotek to w hipermarketach, na sali - polecam! :)

KingaP, doszlo - dzięki wielkie, dużo tych fotek napstrykałaś - super! Dzięki!!! ;)

reklama
ja na swojego stałego listonosza narzekać nie mogę -facet jest po prostu super. większe koperty dostarcza bezposrednio na 7 piętro :)

ale od paczek są inni listonosze...

Do góry