reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka :)

reklama
Hm...to ja też napiszę co tam uzbieralam :-)
▪łóżeczko, materacyk, ochraniacz, prześcieradła
▪wanienka
▪termometr
▪butelka,2smoczki
▪oilatum, linomag zielony, wazelina
▪duże waciki, patyczki
▪pampersy, chusteczki
▪ciuszki (body, pajace, śpiochy, polspiochy, bluzeczki, kombinezony, rajtki, skarpetki, czapeczki)
▪wózek
▪fotelik
▪nosidełko
▪2 rożki
▪kocyki
▪wkładki laktacyjne
▪koszule i staniki do karmienia
▪majtki siateczkowe
▪podkłady poporodowe
▪tantum rosa
▪octenisept
Pewnie jeszcze coś ale nie pamiętam :-D

no właśnie ja też wolę go mieć. przy młodym nie było problemu,a kilka razy jak myslałam, że coś mu dokucza to podałam infacol.

Megami, no w sumie nie głupie. ale skoro sab simplex moge podać be kombinowania, to chyba wybieram z lenistwa tę opcję ;)

Ostatnia edycja:
Pewnie! Lenistwo to moje drugie imię więc wiem o czym piszesz :-D Ale przynajmniej wychodzi na to, że nie sab simplex jest cudownym lekiem i jak nie ma dostępu to też dziecku pomóc można :-)

reklama
dokładnie i dlatego dodałam stronę do zakładek, bo może się przydać w razie braku sab simplex i wystąpienia tfu tfu kolek:tak: dzięki!

Do góry