reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Dla mnie ręczne laktatory to nieporozumienie.. Ile się trzeba namachać.. A jesli jeszcze się będzie często ściągać to juz w ogole porażka. Ja kupowalam od razu elektryczny i mialam go juz w szpitalu zeby pobudzac laktacje. Dziecko wczesniak nie wspolpracowalo ze ssaniem w ogole wiec skonczylo sie na tym ze ponad 3 miesiace caly czas sciągalam i pił z butelki. Takie sciaganie niestety czasochlonne i warto wybrac cos dobrego w razie co. A butelke na w razie co mozna kupic jedną a jesli nie uda sie karmic piersią to dopiero dokupic reszte akcesorii

reklama
Dla mnie ręczne laktatory to nieporozumienie.. Ile się trzeba namachać.. A jesli jeszcze się będzie często ściągać to juz w ogole porażka. Ja kupowalam od razu elektryczny i mialam go juz w szpitalu zeby pobudzac laktacje. Dziecko wczesniak nie wspolpracowalo ze ssaniem w ogole wiec skonczylo sie na tym ze ponad 3 miesiace caly czas sciągalam i pił z butelki. Takie sciaganie niestety czasochlonne i warto wybrac cos dobrego w razie co. A butelke na w razie co mozna kupic jedną a jesli nie uda sie karmic piersią to dopiero dokupic reszte akcesorii
Zgadzam się w 100%.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Może poszukaj opinii w necie o tej firmie jeszcze zanim kupisz. Mnie jakoś niezbyt przekonuje ten zestaw...

Ja sterylizatora nie miałam i nie będę kupować raczej. Nad podgrzewaczem się zastanawiam jeszcze... Co do laktatora - w pierwszej ciąży naczytałam się b dużo i kupiłam ręczny avent natural - był świetny! Super ściągał, szybko, nie bolało przy tym. Nie żałuję zakupu. Później okazało się, że jednak będę potrzebować elektrycznego laktatora i skończyło się zakupem medeli swing :) bardzo dobry sprzęt! Ale to już do kupienia jakby kp nie wyszło.
Verba i zdziewczyny.....

jeśli kupicie podgrzewacz to w większości jest opcję podgrzania do 100 stopni A więc i sterylizacja.zrobicie

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Ja mogę polecić zestaw pudełek na łózeczko z Ikei - świetna sprawa, mega wygoda, bo wszystko jest pod ręką, łatwo się myje w razie czego. I w zestawie jest kosz z przykrywką, z którego też nie czuć zapaszków zużytych pieluch ;) ja woreczków na pieluszki użyłam tylko kilka razy, leżą w szafce, może przy drugim bardziej się przydadzą
Zgadzam się, świetne są! Dokupić.sobie kilka jeszcze bo po synku.się.zniszczyły.

A czy miała któraś z was podgrzewacz do chusteczek nawilzanych ? Lubiłam w pierwszej ciazy nakupić trochę gadżetów ale na podgrzewacz sie nie zdecydowałam i teraz myśle :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam podgrzewacz do chusteczek ze sobą zawsze! Nigdy się z nim nie rozstaje i zawsze mogę podgrzać chustecZki , a jaki prosty w użyciu! Wystarczy że dmuchne ciepłym powietrzem z ust i chusteczka ciepla ;-) ;-)

Ja mam podgrzewacz do chusteczek ze sobą zawsze! Nigdy się z nim nie rozstaje i zawsze mogę podgrzać chustecZki , a jaki prosty w użyciu! Wystarczy że dmuchne ciepłym powietrzem z ust i chusteczka ciepla ;-) ;-)

I darmowy! [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Tak jest!

Ogólnie uważam że jeśli ktoś lubi gadżety to czemu nie :-) można wieeeeele czynności sobie ułatwić.
Myślę jednak że czasami po prostu szkoda miejsca

Mi tam szkoda kasy na takie gadżety, mimo że na nie mnie stać...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry