reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Mistrzem małego bagażnika jest chyba nasz samochodzik :) bardzo mały jest, ale czeka nas wymiana bo nie damy z nim rady :/ a wózek to wydaje mi sie sprawa indywidualna każdemu sie co innego podoba i tez inne warunki mamy.

Co do butelek to ja jeszcze nic nie ogarnelam.

My w kombi mam nadzieję nadzieje ze się zmiescimy skoro w skodę się upchnelismy ale jak uchodźcy wygladalismy nawet na weekend wypakowani [emoji1]

f2w3rjjgwjqlrlet.png

Zastanawiałyście się nad butelkami dla Waszych maleństw?
Ja myślałam o avent natural.
Tylko tyle tych smoczków różnych do wyboru..

Mi siostra poleca antykolkową dr brown's i sama zastanawiam się też nad tomme tippy bo przymierzam się do laktatora tej firmy.
A jaki smoczek uspokajajacy to nie mam pojęcia bo tyle ich jest

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem ciemna w butelkach, smoczkach itp.. Wózki dziś oglądaliśmy i te z okrągłą plastikową gondola jakieś strasznie duże i myślałam o carmelo jest lekki ale duzy, i teraz niewiem może tutek albo adamex wygra bo trochę mniejsze. Ogólnie to w Lublinie po sklepach szału niema, wszystko na zamówienie nie bardzo jest co pooglądać [emoji15]

mi kuzynka dzis mowila ze najlepsza jest lovi i w hebe czesto sa promocje duza lovi za 20 zl a mniejsza za 1zl ;) co do wozkow u mnie xlander odpada ze wzgledu na amortyzacje ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry