Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Barbia urodzilam 4 dni po terminie, chyba lampka winka czerwonego i tance zadzialalyNa poczatku ciazy mialam zakaz na wszystko i caly czas lezalam plackiem. Moglam wyjsc tylko do toalety. Ale to byl wina plamien. Po 24tc zakaz zblizen
chociaz i tak grzeszylam bo mialam takie libido ze hoho
po 36tc szlam na maxa bo to wsumie byl juz spokojny czas a mimo tego rodzilam po terminie.
Moje doswiadczenia wcale nie musza sie sprawdzic u Ciebie wiec odpoczywaj jak najwiecejNie ma co przyspieszac dzieci widza kiedy przyjsc na swiat
![]()
Kupiłam w aptece u siostry, to samo.
Oddała, zamówiła kolejny z innej firmy i to samo, szlag jasny.
Zadzwoniła do hurtowni i tam jej powiedzieli, że z tymi do ucha to loteria, szanse pół na pół że będzie dobry.
Więc kupiłam taki zbliżeniowy jak w szpitalach mają i jest ekstra!
mam takie pytanie...jak wyglądają wizyty w gp czy w szpitalu pod koniec ciąży? teraz chodzę co 2 tygodnie do gp, tam badają tylko mocz, ciśnienie i bicie serca dziecka. Zastanawiam się czy od jakiegoś momentu chodzi się częściej? np. co tydzień? albo czy chodzi się na jakieś konkretniejsze wizyty do szpitala? a co z ktg? robią? oni wzywają czy samemu się chodzi, jak w ogóle się chodzi? Myślę co tu zrobić, bo miałam nadzieję, że w tym tygodniu umówię się z moim polskim doktorem, ale dziś dzowniłam i nie ma go do 24 stycznia. Jak będzie, to ja już będę w 37-38 tygodniu i mój M. nie widzi potrzeby iśc przed samym porodem. Ja bym była jednak spokojniejsza, chyba, że te wizyty w gp lub szpitalu będą częstsze lub dokładniejsze.