reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
anka 26 fajne te majtasy:tak: Kurcze, chyba sobie zamówię:-)
Szczebiotka dzięki za poradę! czyli wychodzi na to, że mam za dużo:baffled: póki co, zostawię tak jak jest, bliżej porodu pewnie przepatrzę jeszcze raz i wtedy zadecyduję co wyjąć a co dodać:tak:

Załączniki

• DSC_0079.jpg
    DSC_0079.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0079.jpg
    DSC_0079.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
katiuszka mi sie wydaje ze wcale tak duzo w tej szafie nie ma jak masz tam ubranka az do 6ms:) a jak wysoka jest szafa?
ja juz sobie wyobrazalam ze na prawde masz mnostwo ciuszkow bo zawsze pisalas ze za duzo ale wyglada ok:)
ja jeszcze nie mam nic gotowe wiec nie moge porownac, ale ja tez jestem znana z przesady:)

katiuszka mi sie wydaje ze wcale tak duzo w tej szafie nie ma jak masz tam ubranka az do 6ms:) a jak wysoka jest szafa?
ja juz sobie wyobrazalam ze na prawde masz mnostwo ciuszkow bo zawsze pisalas ze za duzo ale wyglada ok:)
ja jeszcze nie mam nic gotowe wiec nie moge porownac, ale ja tez jestem znana z przesady:)

Szafa jest na 180cm wysoka. Większość tych ciuszków jest do 3 miesiąca, ogrodniczki i spodnie dżinsowe są do 6mc. Mnie się wydaje, że bardzo dużo tego jest...każda kolezanka jak otwiera tą szfę to puka mi w głowę:tak::-) ale ok, najwyżej będę sprzedawać:tak:

katiuszka , myślę że to chyba normalna ilość ciuszków na 6 m-cy, bo jednak dzieciaka przebiera się czasem kilka razy dziennie na początku. Później to może tam trochę brudne, czy uplute chodzić....hihihihihihihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry