Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobaczę co mi odpisze mój polski lekarz. Ehhhh już by mogło byc po...bo padnę od takiego zastanawiania się
Dziewczyny kupowałyście może takie pamiętniki dla dziecka? Możecie wkleić zdjęcia lub jakiś polecić?

Dziewczyny może ktoras napisze cala listę rzeczy zakupionych dla maluszka i dla mamy? Bo ja juz się troszeczkę pogubiłam co muszę jeszcze kupić. Możecie napisać to co juz macie i to co jeszcze musicie kupic.
Ja ostatnio kupiłam butelkę dla maluszka, paczkę pieluch i paczkę mokrych chusteczek i proszek do prania dzidziuś. Proszek pachnie intensywnie ale rzeczy po wypraniu prawie wcale. Bo wypralam trzy prześcieradła trzy kocyki i rożek i takie coś do łóżeczka co przy głowie się zakłada do około![]()

Ja właśnie ze względu na to że takie pamiętniki mają mało miejsca i są pod "dyktando" zakupiłam gruby duży biały album na zdjęcia wklejany i ozdobniki. I teraz wklejam zdjęcia piszę na komputerze to co tam ma być i wklejam do tego ozdoby typu scrapbooking i jest cudnie.
Album mam taki Zobacz załącznik 534086
A takie pomysły: Zobacz załącznik 534087 Zobacz załącznik 534090Zobacz załącznik 534092Zobacz załącznik 534093
:-) też miałam zamiar swój zrobić, ale mężuś powiedział, że chce gotowca , takiego sklepowego a nie moje wycinanki. Toteż swoje "wycinanki" i tak zrobię a dla ogółu do wglądu będzie gotowiec ze sklepu 
Z ponizszego wynika, ze ocena przeplywow jest dokladniejsza niz ocena stopnia dojrzalosci lozyska na zwyklym USG: