Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
żebyśmy tylko po drodze nie urodziły

Ale docelowo raczej mój szanowny małżonek będzie "topił" dziecko
więc pewnie będzie wanienkę wkładał do dużej wanny. Po kilku tygodniach planuję kąpać się razem z Tymkiem w dużej wannie, ale będzie to rodzaj zabawy...:-)

Te 62 wypiorę przed samym terminem, albo jak już młody będzie na świecie. Myślę, że chyba spoko. W sobotę lub niedzielę wyprasuję. 
Też chowacie, czy przykrywacie czymś już pościelone łóżeczko, czy w ogóle nic?
Nie wiem co z tym fantem, bo nie mam miejsca w komodzie na pościelowe i boję się, że przez te 5 tyg zakurzy się na nowo i znowu pranie.
kociatka ten stelaż, to te jakby szyny? Pasują do każdej wanny i wanienki? Jak to jest z regulacją tego?
Ja dziś piorę pościelowe, kocyki, chustę, no i ubranka 56.Te 62 wypiorę przed samym terminem, albo jak już młody będzie na świecie. Myślę, że chyba spoko. W sobotę lub niedzielę wyprasuję.
Dziewczyny, dużo z nas ma podobny termin. Ubranka to chowacie do szafy a jak z pościelą i osłonkami do łóżeczka itp?Też chowacie, czy przykrywacie czymś już pościelone łóżeczko, czy w ogóle nic?
Nie wiem co z tym fantem, bo nie mam miejsca w komodzie na pościelowe i boję się, że przez te 5 tyg zakurzy się na nowo i znowu pranie.
![]()