reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wysokie FSH

Ansure

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
Hej Dziewczyny.
Może taki temat już był... jednak w morzu postów trudno mi coś odszukać.
Mam bardzo wysokie FSH: 27 - sama jestem w szoku, bo jeszcze parę mcy temu było 4.
Czy któraś z Was miała wysokie FSH i mimo to zaszła w ciążę ?

reklama
Poziom hormonów zależy od cyklu. TSH wyszło mi teraz bardzo dobre 1,4 x. Prolaktyna - niby w normie :8.2 ,ale po metoclopramidzie po 1h już 115,8 -> czyli do obniżenia ; LH:5.51 -> niby norma , ale stosunnek LH/FSH ..to nie 1 :(

Poziom hormonów zależy od cyklu. TSH wyszło mi teraz bardzo dobre 1,4 x. Prolaktyna - niby w normie :8.2 ,ale po metoclopramidzie po 1h już 115,8 -> czyli do obniżenia ; LH:5.51 -> niby norma , ale stosunnek LH/FSH ..to nie 1 :(
U mnie też nie jest to 1.
Niecałe 0.7
2 lekarzy widziało wyniki i mówili że jest ok...a w sumie to i 3. I żaden nic nie mówił że zły stosunek.

U mnie w grudniu fsh 4 teraz 6
Tylko wtedy w 3 dc badanie. Teraz w 5 bo akurat byłam na wizycie i po wizycie od razu kazał w lab zrobic.

A co Twój lekarz mówi na wyniki?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry