reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

haha z tego Filipa twojego to niezły demonek jest ciekawe po kim :cool2:

moja przespała prawie o godzinę papusianie, a miałyśmy na dwór iść jeszcze chociaż pieruńsko mi się nie chce bo mnie brzuch napitala

reklama
nie no nie mogę narzekać w sumie.. te rączki mu zostały po tych pierwszych 2 miesiącach kolek przeolbrzymich gdzie go nosiłam non stop. tresuję dziada ale jeszcze się nie do końca daje;)

necia idz na ten spacer i ciesz się że u ciebie nie leje tak jak u mnie..

a ja trochę poćwiczyłam i przyrzekam że boli mnie każdy jeden mięsień ciała.. nawet jęzor od przeklinania tej całej mel b...

Necia aaa ja zapomniałam ze ty na tabletkach byłaś...

Sleepy
łącze się w bólu bo mój po ostatnich chorobach też sie zrobił naręczny... :dry: A tak ładnie zasypiał bez żadnego noszenia, kołysania itp.... teraz też go tresuję, widzę już poprawę nieco ale to jednak nie to co było kiedyś :-D

Mój mały już padł jak kawka! No i mam do 3-4 w nocy spokój... potem mleczko no i zobaczymy czy nauka samodzielnego zasypiania daje jakieś efekty... czy znowu będzie godzina płaczu zanim zaśnie znowu... :baffled:

sleep wredotko wysłałaś do mnie :-p wróciłyśmy bo grzmi paskudnie

Fifka anooo, ale dziwne uczucie rok bez @ a tu bach ;) u nas mimo różnych chwil z zasypianiem nie ma problemu, ale też i na rękach nie za dużo noszenia jest, a teraz jeszcze mniej odkąd jest foch ;)

Necia u mnie do tej pory też nie było... odkładałam małego, dawałam mu kocyk przy policzku i dziecka nie było... no czasem mu jakąś melodyjkę albo radio włączałam... ale teraz? Nie ma szans.... jak go ponoszę to dosłownie 5 min i małego nie ma... ale kurcze....

A właśnie! Ważyłam dzisiaj małego.... 8.44kg!!!! :szok: Ja myślałam ze on waży nie całe 8... a nie prawie 8 i pół!! Nie dziwne że mnie rwa kulszowa się odzywa....

sleep zeżarłam już całe ciasto z chrzcin ;) to mogę na szczypiory iść haha

heh a ja dostałam pierwszą @ :cool2:
Ja już miałam chyba 3 @ Możesz łaskawie nie wypowiadać przy mnie słowa ciasto? Bo zaczynam się ślinić bardziej niż Łu:-)

to się wczoraj nagadałam z wami, no nie ma co..:dry:
chciałam tylko zkrzyknąć moje szczypiorki na wątek.. zapraszam necia, magdalena, fasola, lamiav, kto tam jeszcze.. potrzebuję grupy wsparcia drogie panie więc jazda!
zaraz idę
A więc, ponieważ, Żeeeee, tadaaaaaa udało się.
Dostałam 2 tygodnie zasiłku opiekuńczego na Łu, a jak we wrześniu przywiozę z poradni patologii taki pewien świstek to mi moja pediatra spokojnie wypisze całe 60 dni po 3 tygodnie :-)

Fasolinka gratulacje dobre i tyle a potem kto ci Lusiaczka pilnować będzie? :) posiedzisz sobie z Łu. ciasta już nie ma to się nie śliń :-p ja wracam do grona @powych

reklama
Do góry