reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
nie no nie mogę narzekać w sumie.. te rączki mu zostały po tych pierwszych 2 miesiącach kolek przeolbrzymich gdzie go nosiłam non stop. tresuję dziada ale jeszcze się nie do końca daje
necia idz na ten spacer i ciesz się że u ciebie nie leje tak jak u mnie..
a ja trochę poćwiczyłam i przyrzekam że boli mnie każdy jeden mięsień ciała.. nawet jęzor od przeklinania tej całej mel b...
necia idz na ten spacer i ciesz się że u ciebie nie leje tak jak u mnie..
a ja trochę poćwiczyłam i przyrzekam że boli mnie każdy jeden mięsień ciała.. nawet jęzor od przeklinania tej całej mel b...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Necia aaa ja zapomniałam ze ty na tabletkach byłaś...
Sleepy łącze się w bólu bo mój po ostatnich chorobach też sie zrobił naręczny...
A tak ładnie zasypiał bez żadnego noszenia, kołysania itp.... teraz też go tresuję, widzę już poprawę nieco ale to jednak nie to co było kiedyś 
Mój mały już padł jak kawka! No i mam do 3-4 w nocy spokój... potem mleczko no i zobaczymy czy nauka samodzielnego zasypiania daje jakieś efekty... czy znowu będzie godzina płaczu zanim zaśnie znowu...
Sleepy łącze się w bólu bo mój po ostatnich chorobach też sie zrobił naręczny...

Mój mały już padł jak kawka! No i mam do 3-4 w nocy spokój... potem mleczko no i zobaczymy czy nauka samodzielnego zasypiania daje jakieś efekty... czy znowu będzie godzina płaczu zanim zaśnie znowu...

sleep wredotko wysłałaś do mnie
wróciłyśmy bo grzmi paskudnie
Fifka anooo, ale dziwne uczucie rok bez @ a tu bach
u nas mimo różnych chwil z zasypianiem nie ma problemu, ale też i na rękach nie za dużo noszenia jest, a teraz jeszcze mniej odkąd jest foch 

Fifka anooo, ale dziwne uczucie rok bez @ a tu bach
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Necia u mnie do tej pory też nie było... odkładałam małego, dawałam mu kocyk przy policzku i dziecka nie było... no czasem mu jakąś melodyjkę albo radio włączałam... ale teraz? Nie ma szans.... jak go ponoszę to dosłownie 5 min i małego nie ma... ale kurcze....
A właśnie! Ważyłam dzisiaj małego.... 8.44kg!!!!
Ja myślałam ze on waży nie całe 8... a nie prawie 8 i pół!! Nie dziwne że mnie rwa kulszowa się odzywa....
A właśnie! Ważyłam dzisiaj małego.... 8.44kg!!!!

zafasolkujęodzaraz
Ja już miałam chyba 3 @ Możesz łaskawie nie wypowiadać przy mnie słowa ciasto? Bo zaczynam się ślinić bardziej niż Łu:-)sleep zeżarłam już całe ciasto z chrzcinto mogę na szczypiory iść haha
heh a ja dostałam pierwszą @![]()
zaraz idęto się wczoraj nagadałam z wami, no nie ma co..![]()
chciałam tylko zkrzyknąć moje szczypiorki na wątek.. zapraszam necia, magdalena, fasola, lamiav, kto tam jeszcze.. potrzebuję grupy wsparcia drogie panie więc jazda!
A więc, ponieważ, Żeeeee, tadaaaaaa udało się.
Dostałam 2 tygodnie zasiłku opiekuńczego na Łu, a jak we wrześniu przywiozę z poradni patologii taki pewien świstek to mi moja pediatra spokojnie wypisze całe 60 dni po 3 tygodnie :-)
zafasolkujęodzaraz
No niestety później muszę szukać jakąś opiekunkę. I gdyby to nie była obca baba to bym tak z tymi zwolnieniami nie szalała.
reklama
Podziel się: