reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fasolka to bardzo się cieszę i współczuję zarazem... Kurcze mi by serce pękło jakbym miała małego komuś zostawić.... :-( Musielibyśmy faktycznie przymierać głodem żebym wróciła teraz do pracy....

Właśnie dlatego chce teraz drugie dziecko... bo wiem ze drugi raz nie będzie mi już dane tak siedzieć w domu a bardzo nie chce mieć jedynaka...

reklama
Aaa to troszkę zmienia postać rzeczy :tak: To już wtedy będzie duża dziewczynka! Ja myślałam ze ty już po tych 60 dniach wracasz...

Jeśli uda mi się dość szybko zajść to też posiedzę z drugim maluchem pewnie nie dłużej jak do roku a później zobaczymy jak to będzie :tak: A Konrad jak tylko nauczy się prosić na siku i zdejmiemy definitywnie pamersa to pójdzie do przedszkola aż się będzie za nim kurzyć :-D No chyba ze ja będe wracać do pracy to pójdzie ze mną nawet w pampersie :-) (w moim przedszkolu od 2 latek przyjmują do przedszkola o ile dziecko nie nosi pampersów no chyba ze sama będe małego przewijać jak wrócę do pracy)

skasuj sobie tylko te moje osiągnięcia i mam nadzieję że się przyda;) Gratuluję osiągnięć z urlopem.

Dziewczyny..... będzie hit... buduję napięcie....

UWAGA! ATTENTION! ACHTUNG! предпазливост! וואָרענען !

Jeżeli miq dziś nie urodziła, to mam dla was najważniejszą informację dnia!! (miq- ani mi się waż- to jest moja chwila chwały
:cool2:) Te z pań które stoją proszę o zajęcie pozycji siedzącej, te które siedzą... hm.. no niech siedzą dalej...

A więc..... PRZYJECHAŁY MOJE DREWNIANE WIZYTÓWKI!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

edit: no i przepraszam bardzo że niby gdzie są należne mi marsze pochwalne?
:dry:

Ostatnia edycja:
nie no tak piszę bo ona następna w kolejce na porodówkę. a zgodziłabym się ewentualnie że jej poród byłby istotniejszą sprawą niż przyjazd moich DREWNIANYCH wizytówek... ewentualnie..

reklama
Do góry