reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Cześć :-)
Moja nie przesypia całej nocy. Je o 19 później koło 23 i dalej co 3 h wstaje, czasem nie je tylko sie pobawić musi :/
Dzisiaj wstała o 5 i szalała, teraz odsypia, a ja wyglądam jak zombiak.
Odnośnie jedzenia to ostatnio jest kiepsko, pewnie przez zęby. Pediatra mówiła, ze pewnie w najbliższych dniach się coś pojawi bo dziąsła twarde i nabrzmiałe.
Gdzie jedziesz lamiav, że Ci dowód dla małej potrzebny?

Miq moja lampki nie ma i nie miała, na początku jej tylko taki świetlik przy monitorze oddechu włączałam, ale to tylko jakiś miesiąc. Trzymaj się rudzizno jeszcze tylko miesiąc.

A kiedy jest ten serial i gdzie
biggrin.gif
i czy go na necie obejrzę. Ja zaraz wkraczam w świat seriali bio się nowy sezon zaczął
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
reklama
fasolka: oj współczuję ci, ostatnio nie masz za wesoło ,ale po każdej burzy wschodzi słońce i dla ciebie jak zaświecie to aż cie porazi z nadmiaru szczęściea:-)

neciuszka: korzystaj i wykorzystaj męża na maksa :-D ja wredna istota bym tak zrobiła :-p

kobiety piszę właśnie z amalfi - to ta która zrobiła czaopeczkę dla fifki, bo chce u niej zamówić czapeczkę może ktoras też chce, bo ona nie mieszka w polsce i opłaca jej sie lepiej wysylać więcej w paczce
ja chce coś w tym stylu koszt takiej czapeczki coś między 35-40 zł z przesyłką
http://images46.fotosik.pl/1745/2e4af623ecd49b99.jpg
lub
http://images41.fotosik.pl/1733/967028bb411c6514.jpg

spadam na razie bo Aduśka domaga się mojej uwagi poprzez przeciągłe mruczenie i pojękiwanie otem sie pokarzę chyba ze szczepienie bedzie miało kiepskie skutki

Ostatnia edycja:
qurcze chyba jednak kupie taką lampkę, jak włączę normalne światło to i męża obudzę i mała też się całkiem wybudzi
lamiav ja bym się pisała na taką czapkę, taką jak ta pierwsza, nawet w takich kolorach, a nie wiesz jak jej trzeba wysłać pieniążki, przed, czy po?

Fasolka w necie na stronie tvn czy jakoś tak chyba jest bo ja to oglądałam wczoraj na hbo go bo mam w pakiecie z netem i tam jest tvn player

lamia heh chyba będę wredota i wykorzystam bo mnie jeszcze paluchy bolą

miq ja tą lampkę jak zapalę to takie delikatne światełko jest i widzę co robię a mała jednocześnie się nie wybudza

heh ja tylko ten jeden jak na chwilę obecną chyba że na hbo go coś mi w oko wpadnie z produkcji hbo na przykład ale to już po powrocie od mamy pewnie

reklama
to muszę lampeczkę do listy dopisać...
a nawet Wam nie pisałam jak teście nas załatwili, doszliśmy z mężem do wniosku, że chyba oni czekają na to aż my kupimy opał, zima tuż tuż a ani kawałka drewienka (w zeszłym roku, załatwiliśmy drzewo w lesie i sami je "robiliśmy" bo było o wiele taniej, ja pracy nauczona to zasuwałam równo z mężem) no a w tym roku już się tak nie dało, i przyszło kupować gotowe "metry", a nie dość że to strasznie drogie to wcale tak łatwo nie da się załatwić. No ale pojechaliśmy do leśniczego, zobaczył mnie z brzuchem to i drzewo się znalazło;-) ale niestety leśniczy mówi kiepski dojazd, miało Nas to kosztować ok 500 zł(to dużo jak dla Nas) ale mówi, że jest jeszcze jedna kupka ale o wiele większa, z dobrym dojazdem do lasu ale trzeba wziąć w całości, mąż mówi bierzemy, bo nie wiadomo czy będzie okazja jeszcze coś potem załatwić, a teściowie na pewno dołożą, hmmm z opłaceniem transportu wyszło Nas to 1000 zł:szok: a teściowa do męża powiedziała tylko tyle: a na chleb będziesz jeszcze miał? mąż tak się wk%$%$#%# że powiedział, że jak mu zabraknie to pójdzie żreć korę z drzewa... i nie dołożyli ani grosza... normalnie wyć mi się chce do księżyca, dobrze, że mała w sumie wszystko ma bo tak to nie wiem co by było...

Do góry