reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Natkusia nie tak zaraz,jeszcze 3 tygodne;-)

Jakby nie było Lilianka może pojawić się teraz w każdej chwili :-)

Netka eh faktycznie.. Sosnowiec-brat aj poplątałam :zawstydzona/y: a szkoda.. miałam taką nadzieję na spotkanie :-( :* hehe wyobrażam sobie jej minę :-D i dobrze, odpoczniecie :tak:

mój Michał przechodzi chyba skok rozwojowy.. coś strasznego :confused2:

reklama
kochana na pewno się spotkamy :) teraz będę miała jak bywać w sosnowcu czasem to się umówimy i przyjadę z moją mamą nie ma problemu żebym Gosię jej zostawiła więc jak tylko będę u niej to jakoś się zorganizuję jak nie teraz to następnym razem. Jutro zostaje z moją mamą i babcią z tego powodu że mama jeszcze nie wstaje i nie weźmie jej na ręce :-)

kochana na pewno się spotkamy :) teraz będę miała jak bywać w sosnowcu czasem to się umówimy i przyjadę z moją mamą nie ma problemu żebym Gosię jej zostawiła więc jak tylko będę u niej to jakoś się zorganizuję jak nie teraz to następnym razem. Jutro zostaje z moją mamą i babcią z tego powodu że mama jeszcze nie wstaje i nie weźmie jej na ręce :-)

No to super!! :-D:-D
Duuuuuuużo zdrówka dla mamy!! :*

mój Mały pierwszy raz zrobił kupę aaaaa :-D a te skupienie na twarzy :-D haha

Śmigam z mamą i małym na sklep. Buziak

neciuszka:o to przykro mi że pajaca za mała, czyli twoja Gosia praiwe jak moja Ada na długiść :-), to nie wiele ci się przyda, moze te pajace któras z dziewczyn zechce.
Miłego pobytu u mamy .
a z czego dokładnie zupe robiłaś ???

natkusia: a u nas moze byc Seba w wiare grzeczny, i z nim jako tako nie ma problemu, za to z męzem may gorszy okres i się kłócimy mocno, ja sie go czepiam nie wiem dlaczego, i jakoś tak nie ciekawaie sie dzieje miedzy nami , nawet nie chce mi sie o tym pisać,
Ja daje bebiko bo po Nan miała krosty

Slyp: o wiesz co przepowiedziąłś mi z tym Dexterem (a tak na marginesie to jeden z moich ulubionych seriali, poluje na ksiązki po polsku ale trafić nie mogę ), kuoiłam jej kleik ryzowy, bo nie miał w składzie cukru, a te wszystkie kaszki to słodzone i jakies dziwne rzeczy maja w składzie.
Ada pluła, językiem wierciła, rączki pchała łyżeczke mi wyrywała, masakra to karmienie, a tak ładnie jadła do wczoraj :-D
paluszek: no dobry pomysł z tym złym znoszeniem rozłąki przez dziecko, bedę kombinować :-)

Wysłałam dzisiaj męża na dwór z Adą w chuście - krzywił sie ale poszedł i ja sobie wysprzątałam mieszkanie bo jutro moze do mamy pojadę.
A mam nowe foty w galerii

a gdzie to fifika jest ????????

Ostatnia edycja:
kasia jak tam wam idzie z ściąganiem mleczka i jedzeniem?
dziękuję że pytasz :-) z jedzeniem już w porządku więc i ze ściąganiem nie szaleję żeby sobie nie zaszkodzić więc ostatnio odciągam tylko przed snem, koło północy żeby mnie nie zalało bo Misia śpi do 7 a nie chcę żeby pokarmu ubywało :tak: no i mrożę

mój Mały pierwszy raz zrobił kupę aaaaa :-D a te skupienie na twarzy :-D haha
hmmm chyba nie rozumiem :eek:

dziewczyny ja znów w kwestii odciągania/mrożenia mam pytanko - czy można np. pokarm z lodówki z dwóch dni zlać razem i zamrozić z wcześniejszą datą? i tak samo ten stojący w lodówce czy też można np. z dwóch dni do jednego pojemniczka z wcześniejszą datą?

kasia.natka: oj ja to nie wiem bo ja ylko nie cały miesiąc ściągałam i było tego tak mało że nawet na 2gi dzien ledwo mi starczało , ale wydaje mi sie ze z jednego dnia tylko mozna mieszać i mrozić ,ale nie jestem pewa

Co tu tak ostatnio cicho?? prawie nie ma co nadrabiać , chyba coś forum się wykrusza

ja juz dzisiaj nie wytrzymam mała płacze non sto tylko na rekach sie uspokaja, nic zrobic ie moge nawset zjesc- masakra jakas, nie wiem czy to zęby czy co, od 3 dni była marudna a;le dzisiaj to juz szok

reklama
Lam ja też miałam taki okres z mężem i dosłownie myślałam że się z nim rozwiodę.. darliśmy koty przez cały czas - masakra! Ale na szczęście już jest lepiej i oby tak zostało.. Oby u Ciebie też się poprawiło bo szkoda dzieciaków, wszystko czują <tuli>. Biedna Ada :* może skok rozwojowy albo faktycznie ząbek idzie.. ucałuj ją ode mnie :*

Kasia.natka
chodziło mi o to, że mój Mały odkąd nie jest na samej piersi (ok msca) to nie zrobił jeszcze sam kupy.. jak nie robił kilka dni to wtedy w akcję wchodził termometr i czopek a wczoraj zrobił pierwszy raz sam bez pomocy :-D

A ja na koniec karmienia dostałam zapalenie piersi shit! Wczoraj to była masakra.. ruszyć się z łóżka nie umiałam i mdlałam.. cycek bolał że szok :-( lekarz mi dał antybiotyk i już jest lepiej a mój ginek dał tablety na zahamowanie laktacji. Najgorszemu wrogowi nie życzę zapalenia piersi..

Do góry