Nektarynka2
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysypka u 10 dniowego dziecka, czy jest się czym martwić ? Karmie piersią podejrzewam że zaszkodziło coś co zjadłam![]()
Też właśnie to chciałam napisać.. Bo mam wrażenie że moja córcia miała podobną skórę, ale u niej było bardziej takie ciemniejsze i "naczynka" jakby.. hm.Wyglada jakby było przegrzane
Ciuszki orane w tym samym, dziecko jeszcze nie szczepione, temperatura jest okiTo nie wygląda na uczulenie na jedzenie. Prędzej na coś, w co jest ubrane (bo z tego co widzę na twarzy tej wysypki prawie nie ma?)
Może to być np. reakcja poszczepienna.
W pierwszej chwili na myśl przyszła mi odra - ale to byłyby dodatkowe objawy (np. wysoka temperatura)
Zjadłam krewetkę wczoraj, nie ubieram jej ciepło gatki body krótkie kaftanik
Może rzeczywiście po spacerze..Ma spacery z nim nie chodzisz?
W domu jest 18 stopni?