Mała.czarna
Fanka BB :)
Hej. Czy któraś z was z wysokimi wynikami prolatyny donosiła szczęśliwie ciążę?o
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, sama ciąża powoduje wzrost prolaktyny. Przyczyny musisz szukać gdzie indziej. A badalas ja przed ciąża?Chodzi bardziej o to czy przy zwiększonej jaka mam teraz ( ponad 36) i zajęciu w ciążę może spowodować poronienie ?
U mnie z zajściem nie ma problemu ale już jestem po 2 poronieniachJa przed zajściem, zbijalam prolaktyne , lekarz powinien Ci coś przepisać, ja brałam bromergon, pomógł bo w 3 cyklu byłam w ciąży
Chodzi bardziej o to czy przy zwiększonej jaka mam teraz ( ponad 36) i zajęciu w ciążę może spowodować poronienie ?Zwiększony poziom prolaktyny w ciąży nie jest niczym niezwykłym (a wręcz wskazanym) i na pewno nie odpowiada za poronienia.
Nie, sama ciąża powoduje wzrost prolaktyny. Przyczyny musisz szukać gdzie indziej. A badalas ja przed ciąża?Chodzi bardziej o to czy przy zwiększonej jaka mam teraz ( ponad 36) i zajęciu w ciążę może spowodować poronienie ?