reklama

Za duży pęcherzyk żółtkowy

Ataner25

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Zaczęłam mieć różowy śluz w 9+3 tyg ciąży więc trafiłam do lekarza. Lekarz uznał, że śluz nie jest patologiczny. Dziecku bije serce, wszystko byłoby w porządku ale zmierzył pęcherzyk żółtkowy i wyszło, że ma 6,7 a norma do 6. Mówił, że może ale nie musi być to spowodowane wadami genetycznymi dziecka. Miałyście podobna sytuację? Na plenatarne muszę czekać miesiąc.

reklama
Cześć dziewczyny. Zaczęłam mieć różowy śluz w 9+3 tyg ciąży więc trafiłam do lekarza. Lekarz uznał, że śluz nie jest patologiczny. Dziecku bije serce, wszystko byłoby w porządku ale zmierzył pęcherzyk żółtkowy i wyszło, że ma 6,7 a norma do 6. Mówił, że może ale nie musi być to spowodowane wadami genetycznymi dziecka. Miałyście podobna sytuację? Na plenatarne muszę czekać miesiąc.
Kurde ciężka sytuacja i teraz musisz czekac zeby te prenatalne zrobic....oby bylo dobrze nie mialam takiej sytuacji ale pewnie ktoras z dziewczyn napewno byla w podobnej sytuacji...

Kurcze ciężko mi powiedzieć, będę mieć we wtorek kontrolna wizytę u ginekologa i będę pytac czy to miało jakiś wpływ. Ja jak czytałam forma to dziewczyny miały nawet po 8 i 9 i wtedy faktycznie było poronienie.

reklama
reklama
Niestety juz mialam jedno poronienie ale w 6 tyg, samoistne. Wtedy nie bylo jeszcze pecherzykow. Dzieci nie mam :( pecherzyk ciazowy jest za maly a zoltkowy za duzy.. Zarodek niby normalnej wielkosci ale w kazdej chwili moze ustac akcja serca albo moga byc wady genetyczne. W ktorym tyg dostalas krwawienia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry