reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Hrudzie chodzi chyba o takui młoteczek Fisher Price, który jak się nim uderzy to wydaje dzwieki, bez dodatkow w ktore trzeba trafic. Mialam to w reku, mi sie podobało :) Stachu ma taka wanke wstanke co jak sie w nia walnie to wydaje podobne dzwieki i ją uwielbia, mysle ze taki mloteczek to by byla super frajda.

reklama
Ja też oglądałam ten młotek z fisher price-a ale wydawało mi się że tam są takie klocki i trzeba w nie trafić i chyba ta zabawka jest od 12 miesięcy ale nie jestem pewna

napewno jest od 6 miesiaca, zaraz poszukam w necie. Tylko tak sobie pomyslalam, ze taka zabawka jest na krotka mete, tak jeszcze ze 3 miesiace bedzie interesujaca dla naszych szkrabow, ale to tylko moja opinia. Chociaz pedagogiem dyplomowanym kurna jestem jakby nie bylo:-)

tak na szybko nie znalazlam tego mloteczka, ale moze to jest Tiny Love (sietna marka, tansza od FP a moze nawet lepsza). A nie moge poszperac dluzej, bo lece sie paaaaakoooowaaaaaaaać!

:tak:
Ktoras ma? warto kupic? bo nie tak drozyzna...

Ja miałam zamiar kupic, ale jak byłam u szwagierki ( ma starszego Roberta o 2 m-ce od Adasia) to mi odradziła. Fajne to jest, ale mały wolał walic czymś innym niż tym młoteczkiem. No i leży bezużyteczny. ale to już sama musisz zdecydowac.:tak:

Hruda, rozmawiałam z AsiąKC o młotku i ona na razie odradziła, bo te młotki są za ciężkie (mają przecież baterie w środku), jej Pawełek dopiero teraz bawi się takim młotkiem.

reklama
na pierwsze urodzinki chcialam kupic Stasiowi taki pchaczek, ale kilka dziewczyn wypowiedzialo sie, ze nie warto, wiec znowu mam zagwostke. Mysle, ze moze kupie cos pamiatkowego, nie zabawke.

Do góry