Hrudzie chodzi chyba o takui młoteczek Fisher Price, który jak się nim uderzy to wydaje dzwieki, bez dodatkow w ktore trzeba trafic. Mialam to w reku, mi sie podobało
Stachu ma taka wanke wstanke co jak sie w nia walnie to wydaje podobne dzwieki i ją uwielbia, mysle ze taki mloteczek to by byla super frajda.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja też oglądałam ten młotek z fisher price-a ale wydawało mi się że tam są takie klocki i trzeba w nie trafić i chyba ta zabawka jest od 12 miesięcy ale nie jestem pewna
napewno jest od 6 miesiaca, zaraz poszukam w necie. Tylko tak sobie pomyslalam, ze taka zabawka jest na krotka mete, tak jeszcze ze 3 miesiace bedzie interesujaca dla naszych szkrabow, ale to tylko moja opinia. Chociaz pedagogiem dyplomowanym kurna jestem jakby nie bylo:-)
Chyba o cos takiego chodzi
Little Tikes Młoteczek 152B - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Chyba o cos takiego chodzi

Ktoras ma? warto kupic? bo nie tak drozyzna...
Ktoras ma? warto kupic? bo nie tak drozyzna...
Ja miałam zamiar kupic, ale jak byłam u szwagierki ( ma starszego Roberta o 2 m-ce od Adasia) to mi odradziła. Fajne to jest, ale mały wolał walic czymś innym niż tym młoteczkiem. No i leży bezużyteczny. ale to już sama musisz zdecydowac.

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Hruda, rozmawiałam z AsiąKC o młotku i ona na razie odradziła, bo te młotki są za ciężkie (mają przecież baterie w środku), jej Pawełek dopiero teraz bawi się takim młotkiem.
reklama
Podziel się: