reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

ja wlasnie wczoraj podjelam temat zjezdzalni u tesciow i tesciowa poweidziala, zebym wybrala cos drozszego, to sie wszyscy zrzuca w ramach urodzin:-)
mysle wiec o tym zestawie: basen + zjezdzalnia, ktore wkleilam wczoraj
dobry pomysł ...... ale my raczej nie kupimy:no: zobaczymy czy starczy nam z kredytu i już zamontujemy na nowym podwórku:baffled:

reklama
my wlasnie nie mamy duzo miejsca na to, dlatego tez musi byc cos a'la kompakt taka duza zjezdzalnia gorodowa z hustawka, jaka ma Monia to nam sie nie zmiesci

Zuzia ma coś takiego
SMOBY ZJEŻDŻALNIA Z BASENEM KUBUŚ PUCHATEK!!! (691256830) - Aukcje internetowe Allegro
dostała na ostatnie święta i trochę się tym bawi ale bez przesady
ja na urodziny Zuzki chcę zorganizować zrzutkę na sesję fotograficzną miałam to zrobić rok temu ale jakoś nie wyszło:sorry:
co do zabawek to raczej nieczego większego nie planuję chyba że siostry W będą bardzo dopytywać to może w końcu dostanie ten wózek dla lalek bo jeszcze nie ma

Co do zabawek to u mnie jak na typowa dzewczynke przystalo w ruchu sa garnuszki, talerzyki,filizaneczki, Hani chyba po mamie odziedziczyla zamilowanie do kuchni gotowania
http://img10.imageshack.us/i/dsc07523p.jpg/

Wozki i lalki tez uwielbia dlatego z prezentem na urodziny nie mamy problemu moi rodzice kupuja lalke z akcesoriami a my do niej cale wyposazenie lozeczko, nosidelko, przewijak itp itd, mam juz tez jeden prezent mate wodna z teletubisiami i cztery rysunki wodne mniejsze sprowadzanie z Angli
!BU+M-y!!mk~$(KGrHgoH-CUEjlLl1UPiBKQQz0Jd4!~~_1.JPG
f189_1.JPG

Ostatnia edycja:
Klavell a masz namiary gdzie można kupić tą mate??
mam rodzine w angli i mogliby mi zamówić...
świetny prezent- Jula tak lubi rysować:-)

reklama
Do góry