reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
Kata-pewnie że pamiętam :-):tak:-no fajne to było.

a my się zastanawiamy nad rybką żywą-byliśmy u znajomych i Kuba jak zahipnotyzowany siedział przed kulą z bojownikiem i się patrzył-i wołał "iba":-)
zrobiłam już krok w tej sprawie i przeszłam się do zoologicznego-takie bojowniki są w granicach 10zł. (kurcze a jakie biedaki-pozamykane siedzą w kubeczkach takich jak do kawy):-(

kasia bo dwa samce bojowniki w jednym akwarium to zły pomysł :-)
akwarium owszem ale u kogoś ;-) mnie nie chciałoby się dbać :no:
mój brat zapaleniec więc może go namówię :-p

O akwarium wcale nie trzeba szczególnie dbać ;-) Jak jest dobry filtr i odpowiednie specyfiki wlane do wody to wystarczy je codziennie karmić. U nas rybki mają sprzątane raz w roku, lub raz na pół. :tak:
Co innego kula. Tu nie włożysz filtra i trzeba częściej... ;-)

Teraz niestety zabrakło nam miejsca na akwarium i postawiłam je na parapecie. Niestety słońce pozostawia po sobie ślad w postaci glonów. Chyba oddam tacie rybki a akwarium wróci jak drobimy szafki w kuchni... :sorry::tak:

Co do prezentów u nas będą bardzo praktyczne ;-) co by miejsce oszczędzić :-)

Kasia Aga pisze o Misiach bo wkleiłaś tylko jedną stronę gazetki :p

reklama
Do góry