reklama

Ząbki,ah te ząbki...

U nas nadal 4 zebole ale marudzenie i pchanie do buzi wszystkiego, nawt ciuchow.Takze pewnie cos idzie nowego, bo Lol i nocki gorzej
przesypia a ja znim:-(
A zebalom gratulujemy nowych nabytkow:-)

reklama
Megusek-gratulacje!!
Kasia, my używamy pasty dla niemowląt ( w sumie dla dzieci bo od 0 do 6 lat). Myjemy raz-wieczorem szczoteczką już z normalnym włosiem. Oprócz tego 2 kropelki dziennie zymafluoru. Po posiłkach staram się przemywać palcem lub szczoteczką ale samą wodą.
U mojej 2 dolne jedynki i od 2 m-cy nic poza nimi..nawet palcem nie wyczuwamy, choć śliny wylewa tyle ile waży:-)

Gratulacje dla Kuby!!! :rofl2::rofl2::rofl2:
U nas chyba rekordu nie będzie ;-), pierwsza (piąta) górna jedynka się zatrzymała, a drugiej jeszcze nie widać - więc w dalszym ciągu cztery i pół ząbka ;-).

Gratulacje dla Kuby!!:-D A u nas ciężka nocka była! Co chwila pobudka i prawie cała noc na cycusiu:szok: Na noc dałam nie czopek więc nie chciałam jej już męczyc rozbierankami. Dwa razy żelem smarowałam. Pomogło... na chwilkę :-( Dzisiaj rano widac już górne jedynki więc pewno wkrótce się przebiją:-). Jestem wykończona, dobrze że mała ma spoko humor!;-)

Mati jak do tej pory ma 4 ząbki ( 2 dolne i 2 górne jedynki). Niestety ciągle wszystko pcha do buzi, a ostatnio jego ulubionym zajęciem jest gryzienie wszystkiego( tatę ugryzł w policzka wczoraj:-D) no i zgrzytanie, które mnie doprowadza do szału:wściekła/y:Myję małemu ząbki pastą dla niemowlaków od 6 miesiąca - oj jak on to uwielbia:-) sam buźkę wystawia:-)

reklama
gratuluje dzieciaczkom nowych zabkow:-)
u nas na 6 sie na razie zatrzymalo ale wyszly niedawno wiec jeszcze wszystko przed nami sebus swietnie juz sobie radzi z gryzieniem a szczegolnie lubi podgryzac mame;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry