Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Mamy więc dwie dolne jedyneczki i dwie górne dwójeczki (albo trójeczki, sama nie wiem, bo są dość daleko więc może trójeczki
).

wstretne zeby powinny byc wymieniane jak u rekina i wtedy bylby problem z glowy

Madzia też ma już się czym pochwalic obie dolne jedyneczki, górna lewa dwójeczka i prawa teraz się przekłuła.:-) Ale nie ma lekko. Najpierw ze dwa dni "naręczne", to pierwszy znak nowego ząbka. Potem dochodzi nocne marudzenie i budzenie sie nawet co pół godzinki do cycusia. A jak ząbek się juz przekłuje to ze dwa dni stan podgorączkowy przychodzi. A z sykiem miałam tak lekko...:-( Niedawno mała wymyśliła nową "zabawę": mocno zaciskała zębolki na cycusiu i powoli ciągneła w swoją stronę. Jak tylko pisnęłam, krzyknęłam, czy zrobiłam cokolwiek innego to śmiała się na całego.
Na szcęście poskromiłam ją. Pewnego wieczoru gdy nie mogłam jej nakarmic bo tak mocno gryzła, zrobiłam jej kaszki. Po trzech łyżeczkach zaczęła tak strasznie płakac, że dostała swojego cycusia. I wiecie co... już mnie wiecej nie ugryzła!!!;-)
). Nowym nabytkiem jest dwójka. Ale chyba nie koniec na razie bo się marudzenie zaczyna. A do tej pory obyło się bez żeli i innych znieczulaczy. :-)