reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
gratki dla posiadaczy nowych zeboli:-):tak:a sebus ma juz 12 zeboli i tak jakos sie sklada ze ida zawsze 4 naraz i przez to ostatnio mial goraczke a ja malo zawalu nie dostalam bo myslalam ze to juz jakies chorobsko:baffled:wszyscy mowia ze jestem przewrazliwiona ale jak tu nie byc jak miesiac po miesiacu trafialam z malym do szpitala:dry:

Ja tez mam juz dość.Julka ostatnio tez napadly zeby.Masakra. Marudzi, wszystko pcha do buzi.A wczorajszy dzien to juz totalnie dala mi popalic.Niech juz jej te zeby wyjda:-(

Gratki dla Zębaczy:tak:
Jak najmniej bólu przy wykluwaniu kolejnych :tak:
U nas chyba też czwórki lezą, bo Oliwka z dzikim wrzaskiem trze ręką dziąsła, rzuca się (dosłownie!!!) na wszystko co da się gryźć :baffled:.Ale poza tym większych rewelacji nie ma.
A na biomedycznych podstawach rozwoju i wychowania dowiedziałam się, że jeśli roczne dziecko ma 8 zębów to znaczy że pod tym względem jest dokładnie na etapie rozwoju rocznego dziecka ;-)

Całuski dla Magduni.
Inna no to Karollo też jest na etapie rocznego dziecka;-);-)
Wczoraj w nocy obudził się z dzikim wrzaskiem i dopiero syropek pomógł.Ślinotok ma okropny.Ile sliny może naprodukować taki mały człowiek.:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry