Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anik- no ja już po lekturze, dzięki za rady;
mnie boli bardziej jak go boli, wolałabym wziąć ten ból na siebie, z 1000x mocniejszy, żeby tylko on się nie męczył
a właśnie miałam wcześniej pytać odnośnie tych gryzaków (gryzak dziąsełko- kiedyś się z taka nazwą spotkałam), teraz muszę się tylko w nie zaopatrzyć.. i do smarowania obecnie mam Calgel, ale co do skuteczności nie wiem, dziś raz przesmarowałam, ale nie wiem jak efekt. Młody nie chciał wyrazić opinii
wieczorkiem zrobił się troszkę spokojniejszy, nie wisi ciągle na rękach, cycował bez problemu, a wcześniej płakał przy (*)(*)..
górne dziąsełka przypuchnięte, jest taki balonik na podniebieniu.. aaaaaaa..
anik - ja przeczytalam)
Jak chcesz Viburcol nie w czopkach, to spróbuj kropelki Camilia® lek na ząbkowanie lepszy niż żel :: RadosneZabkowanie.pl
Tez lek homeopatyczny, latwy w obsludze, ale nie wiem czy dziala;P My mamy, w sumie moze i dziala, bo dawalam w ostateczności i zasypial za jakis czas, ale nie wiem czy po leku, czy ze zmeczenia...
opinia o lekach homeopatycznych na zabkowanie dla niemowlat z niemieckiego forum dla rodzicow: "dziala, jesli bobas uwierzy, ze dziala " Nie wiem co jest w polskim srodku ale niemiecki zebral od rodzicow ciegi
Kugela jesteś człowiekiem wielkiej wiary.Homeopatia to oszustwo szarlataneria ale to nic najważniejsze ,że działa jak to napisano na niemieckim forum wystarczy ,że się uwierzy...U nas zębów brak żel jakiś mam na wszelki wypadek .Z tych opisanych objawów u nas tylko nocne dręczenie matki jest.Nawet się nie ślini do buzi to i owszem coś wkłada apetyt bez zmian zaczerwienienia nie widzę(ale może ja stara i ślepa)
To ja z tych starej daty - myslalam o herbatkach ziolowych, naparach, wywarach, olejku eukaliptusowym do inhalacji i innych takich - z takimi metodami mam dobre doswiadczenia i wole wyprobowac cos w tym gatunku niz zaraz siegac po chemiczny arsenal 

Dla mnie homeopatia to byly ziola (suszone - do naparow/wywarow lub "zbite" do tabletek, tudziez ekstrakty alkoholowe lub olejki z roslin) - pierwsze slysze o "potrzasaniu w wodzie" ale ja z tych ciekawskich i temat drazyc bede. Przy nastepnym karmieniu, zapewne ;-)a zebys wiedziala anik ze poczytamDla mnie homeopatia to byly ziola (suszone - do naparow/wywarow lub "zbite" do tabletek, tudziez ekstrakty alkoholowe lub olejki z roslin) - pierwsze slysze o "potrzasaniu w wodzie" ale ja z tych ciekawskich i temat drazyc bede. Przy nastepnym karmieniu, zapewne ;-)