reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

Pati my may paste Weledy ale to w sumie mieszanka ziol a nie typowa pasta no i zastanawiam sie czy nie zmienic. A Elmex jest z fluorem?

reklama
a my Colgate taka specjalna ale ostatnio jest strajk musze chyba kupic elektryczna szczoteczke taka jak ja mam i małz bo swoja juz nie chce myć bo nie robi dziuuuuu:-)

Cicha z fluorem a dokladnie z jakims Aminfluorid...:shocked2:
Ja tez chce zmienic sobie na elektryczna ale cena-200 euro :eek:
I Noemi tez zakupie bo normalne szczoteczki po trzech dniach wygladaja jakby mloda dwa lata juz je miala...

I Noemi tez zakupie bo normalne szczoteczki po trzech dniach wygladaja jakby mloda dwa lata juz je miala...
skądś to znam...
ale końcówke od elektrycznej tez szybko pogryzie - Karolowi się udaje - co prawda wolniej ale sie udaje :)
Pati a czemu tak drogo? coś super specjalnego? my mamy oralB jedna i każdy ma swoja końcówke i ona chyba nawet 100 zł nie kosztowała...z tym że końcówki są dość drogie - ale kupuje hurtowo na allegro i jest ok

Dziewczyny a po tym Elmexie dla dzieci nie trzeba plukac buzi? Na opakowaniu nie ma informacji ale tak sobie mysle, ze skoro jest od 1 roku zycia to chyba nie. My dzis uzylismy go po raz pierszy (bez plukania) i Julek nie protestowal. Tak wiec smak chyba mu podchodzi (choc nawet sama nie wiem jak ta pasta smakuje i czy wogole).

Cicha mloda nigdy nie plucze...ona ogolnie gdybym nie myla jej osobicie zebow to wygladaloby zawsze tak...Nalozyc paste na szczotke,pocycac,wyssac caly smak i oto koniec mycia zebow...Kiedys byla bardziej ambitna a zeby jak zaczela szczotkowac to normalnie jak zawodowiec...a teraz dupaaa:crazy:

reklama
Do góry