reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Marcie wszystko jedno, myje każdą, nawet jedna (już nie pamiętam jaka) dla mnie ekstremalnie syfiasta była, a pannie smakowała
zwykle razem jeździmy po zakupy, więc jak kupujemy pastę, to Martuś chce tą, która jej się wizualnie podoba
ale mamy taką umowę, że raz kupujemy pastę z myszką (czyli elmex :-)), a raz biorę pod uwagę jej wybór.
zwykle razem jeździmy po zakupy, więc jak kupujemy pastę, to Martuś chce tą, która jej się wizualnie podoba
ale mamy taką umowę, że raz kupujemy pastę z myszką (czyli elmex :-)), a raz biorę pod uwagę jej wybór.patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa ta tez paste wydalam....mloda tam miete czuje......

patrycja24berlin
Syla a jaka Wy paste dokladnie uzywacie? daj fote jakas? bo moze jest cos o czym nie wiem-ja juz sie boje szukac nowosci 

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
my mamy colodent o smaku tutti frutti to ostatnie odkrycie smakuje jest ok i tą ZIAJA MAZIAJKI - ŻEL DO ZĘBÓW DLA DZIECI COLA - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl a i jeszcze taka chce kupić ELGYDIUM JUNIOR PASTA DO ZĘBÓW MLECZNYCH MALINOWO-TRUSKAWKOWA 50 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
patrycja24berlin
Ziaji napewno u nas nie ma... a tej drugiej to nie wiem...chyba narazie zostane przy tej naszej...poki sprawdzona i w testach dostala opinie bardzo dobra :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pokaz jaka macie?
patrycja24berlin
uno momento tylko sprawdze czy bedzie cos w necie :-)
reklama
patrycja24berlin