reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

Gratulacje dla nowych zębaczy.
Ale czy to już tylko Matisek nam został? Matisek nie martw się masz tyle ciotek zrzucimy się na siakąś sztuczną szczękę :-)
a tekst Mamoota naprawdę niezły też się uchachałam.

reklama
A ja zapomniała napisać że Kuba odkrył wczoraj że ma zęby u góry i u dołu, a co zatym idzie że może nimi pozgrzytać.
Nie muszę dodawać że dostaję od tego gęsiej skórki na wszystkim na czym się da :-)

Sumka to możemy sobie przebić piatkę...ja tez tego nienawidzę - niech sobie mlaska, ciamka, dłubie w nosie i puszcza bąki ale niech na litość boską nie zgrzyta przy mnie zębami ;) (a właśnie ostatnio trafił sobie paluchem no nosa - własnego - bo do naszych to mu się już zdarzało, pokręcił nim w środku po czym wsadził tego palucha tradycyjnie do buzi - widok przedni ;))

na tą sztuczną szczękę to ja też Daniela zapiszę, wyszedł nam jeden i cisza coś tam się wykluwa ale jak na razie w paszczy echo

Basia, dajesz czadu:-D :-D :-D
Fusiku, przy jednym zębie sztuczna szczęka nie przysługuje!:no: :-D
Matiś, ostatni będą pierwszymi!:tak: :-)

U nas dalej tylko 2 dolne jedynki i na razie nie zapowiada się nic więcej:-)
pozdrawiamy wszystkich zębaczy i tych co jeszcze czekają:-)

Ale czy to już tylko Matisek nam został? Matisek nie martw się masz tyle ciotek zrzucimy się na siakąś sztuczną szczękę :-)

Matisek nie jest osamotniony- na sztuczną szczękę Martusia też się zapisuje, ząbków jak nie było tak nie ma... :tak: powiem wam, że mnie to już zaczyna trochę niepokoić, w końcu ma już 10 miesięcy...

reklama
Kasia luzik, jak nie wyjdą do półtora roczku wtedy trzeba iść do dentysty. Córka moich znajomych zapuściła zęba grubo po roku i mimo wszystko jest uroczą dziewczynką :-)

Do góry