• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ząbki

Gratulacje dla nowych zębaczy.
Ale czy to już tylko Matisek nam został? Matisek nie martw się masz tyle ciotek zrzucimy się na siakąś sztuczną szczękę :-)
a tekst Mamoota naprawdę niezły też się uchachałam.

reklama
A ja zapomniała napisać że Kuba odkrył wczoraj że ma zęby u góry i u dołu, a co zatym idzie że może nimi pozgrzytać.
Nie muszę dodawać że dostaję od tego gęsiej skórki na wszystkim na czym się da :-)

Sumka to możemy sobie przebić piatkę...ja tez tego nienawidzę - niech sobie mlaska, ciamka, dłubie w nosie i puszcza bąki ale niech na litość boską nie zgrzyta przy mnie zębami ;) (a właśnie ostatnio trafił sobie paluchem no nosa - własnego - bo do naszych to mu się już zdarzało, pokręcił nim w środku po czym wsadził tego palucha tradycyjnie do buzi - widok przedni ;))

U nas dalej tylko 2 dolne jedynki i na razie nie zapowiada się nic więcej:-)
pozdrawiamy wszystkich zębaczy i tych co jeszcze czekają:-)

Ale czy to już tylko Matisek nam został? Matisek nie martw się masz tyle ciotek zrzucimy się na siakąś sztuczną szczękę :-)

Matisek nie jest osamotniony- na sztuczną szczękę Martusia też się zapisuje, ząbków jak nie było tak nie ma... :tak: powiem wam, że mnie to już zaczyna trochę niepokoić, w końcu ma już 10 miesięcy...

reklama
Kasia luzik, jak nie wyjdą do półtora roczku wtedy trzeba iść do dentysty. Córka moich znajomych zapuściła zęba grubo po roku i mimo wszystko jest uroczą dziewczynką :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry