reklama
Basia, ale mnie nastraszyłaś
U nas czwórki, zwłaszcza jedna była koszmarna - non stop dłubanie w zębach, ślina po pas, apetyt kiepski... Teraz ma być jeszcze gorzej??? Matko, co to będzie jak będą wychodzić piątki?
U nas czwórki, zwłaszcza jedna była koszmarna - non stop dłubanie w zębach, ślina po pas, apetyt kiepski... Teraz ma być jeszcze gorzej??? Matko, co to będzie jak będą wychodzić piątki?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas Panadol lagodzil sprawe...W nocy kilka razy sie budzila ale zawsze po podaniu syropu zasypiala...i juz spala do rana...Moze ze dwa razy sie zdazylo ze poplakiwala i wzielam ja do nas do lozka...U nas w natarciu sa teraz trojki...Czyli czekamy na pojawienie sie 14 zabka

Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
U nas ostatnio koszmarne dni. Młoda marudna na maxa, myślałam że dolne 3 nam idą a tu się wczoraj pod palcem ujawniła dość pokaźna już górna 4. Tym samym mamy ząb nr 9. A do tego dziś miała szczepienie, spać w dzień nie chce i przez to dodatkowo marudna. Oj żeby znów było dobrze bo ja już wysiadam.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Olenku trzymaj sie kochana!!! a dziewiateko zebola gratulujemy...:-)
reklama