reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

Wojtus gratulujemy...Pewnie te Mazurskie klimaty tak na Wojtka kojaco wplywaja....

A ja dzis wlasnie przyuwazylam leb 14 zeba.. jeszcze nie wylaz-no ale widze go juz dokladnie...mysle ze to kwestia tej nocy i jutro bede krzyczala"mamy 14-stego":-D

reklama
Pati u nas łby 13tego i 14tego wystają już chyba 2gi tydzień - tak na dobre pół dwójek prawie a cały czas skórka obciągnięte i męczą niemiłosiernie :( niby kły a przebić się nie mogą do końca, spuchnięte, czerwone...
ale życze żeby to u Noemi faktycznie kwestia nocy była a nie to co u nas :)
Wojtuś - tak trzymaj :) fajowo że bezbolesnie ;)

Niestety nie pociesze Was te zabki wychodzą dobrych kilka dni i jest to chyba bardzo bolesne:wściekła/y:bo my juz to mamy za soba i wtedy Wojtek spała bardzo niespokojnie budził sie co chwilke

No to u nas chyba wychodza bo noce nieprzespane dzisiaj znowu o 3 pobudka i noc straszna a nawet goraczka sie pojawila i mam nadzieje ze to nie choróbsko:no:

Coś mi się zdaje, że u Wojtka następna będzie trójeczka. Coś się na dziąśle dzieje.

Karol, chłopie trzymaj się dzielnie!:tak:

drogie najukochańsze dzieciątka trzymajcie się mocno. Bardzo współczuje wam tego bólu. Gdybym mogła Wam go zabrać to bym wzięła. :-) Ola ząbkuje bardzo boleśnie i za każdym razem gdy widzę nowy ząb martwię się, że znowu będzie marudzić. No i niestety 15 pojawił się szybko. No i szybko się nie wyśpimy:no:. POza tym zostałysmy same. Tatuś znowu w delegacji:no:.

Rany ile te dzieciaczki zębów już mają a my utknęliśmy na 8:eek:I wszystkie 4 podchodzą już od miesiąca ale nadal na zewnątrz ich nie widać:confused:No ale zyczymy Wam zeby pozostałe ząbki wyszły bezboleśnie:tak:

Kochane maluszki, życzymy bezbolesnego ząbkowania!!! A mamusiom dużo wytrwałości.
U nas wyszedł trzeci ząbek - wszystkie pojawiły się w przeciągu 2 tygodni, ale na szczęście nie jest źle - trochę płaczu w nocy...

reklama
Dzisiaj udało mi się zajrzeć w paszcze Karolka i się okazało że jedna tójka już całkiem na wierzchu :) przebiła sie wreszcie przez skórę, a drugiej nie chciał pokazać :) ślina nadal potokami...

Do góry