Wiecie taki grafik to super sprawa. Moja Madzia myła ząbki ale musiałam jej o tym przypominać wiecznie a jak mnie w domu nie było i zostawała z babcią no to już babcia nie wiedziała że trzeba myć ząbki nie
I właśnie podczas wizyt u dentysty Magda dostała kalendarz z elmexa gdzie jak tylko umyła zęby rano i wieczorem naklejała naklejkę aż wykleiła cały obrazek. Bardzo szybko załapała że zęby trzeba myć i teraz już problemu nie mamy. No ale Mateuszowi myję sama zęby bo jego mycie to się skończyło tym że ząbków nie domywa.
Anika ja już się zgłosiłam po grafik
I właśnie podczas wizyt u dentysty Magda dostała kalendarz z elmexa gdzie jak tylko umyła zęby rano i wieczorem naklejała naklejkę aż wykleiła cały obrazek. Bardzo szybko załapała że zęby trzeba myć i teraz już problemu nie mamy. No ale Mateuszowi myję sama zęby bo jego mycie to się skończyło tym że ząbków nie domywa.Anika ja już się zgłosiłam po grafik

a komplet ammy juz dawno...hmmmm...dobrych kilka miesiecy chyba...musze z ciekawosci zajzec w kalendarz :-)
Ale ponoć dzieci uwielbiają zabawy z czasem, a zwłaszcza się z nim ścigać (jeśli chodzi np. o ubieranie na czas