reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

U Mysi jednego ząbka brak- niestety trzeba było usunąć lewą górną czwórkę :-( Wyrzuty sumienia mam jak cholera, bo jak wcześniej chodziliśmy co pół roku na kontrole, to było OK, jedna dziurka zaplombowana i potem spokój. A teraz że ja nie ogarniam upływu czasu, to się odwlokło... zapisałam ją jakoś we wrześniu- po pół roku właśnie, ale musiałam odwołać bo akurat trzeba było pilnie do okulisty, potem była chora, potem gdzieś temat uciekł... a teraz policzek spuchł jak bania, i ząb do usunięcia- jak siedział, to było widać małą dziureczkę, a po wyrwaniu- z boku wielkie dziursko. Teraz wizyta w przyszły piątek, bo do wyleczenia prawa górna czwórka, i normalnie kalendarz chyba zaczne prowadzić, żeby wszystkiego upilnować.

reklama
U Wojtka dzis zaczęła się ruszać dolna jedynka. Radoche ma wielką, tylko się przejmuje, czy aby jej nie połknie przez sen, jak już mu wypadnie ;-)
A poza tym pojawiły sie u Wojciacha dwie dolne szóstki.

Duske pobolewaja na gole jedynki jak je, a sa zdrowe, wiec mysle, ze moze i u niej zaczyna cos sie dziac?...

Rusia, Wojtek własnie mi powiedział, że go jedynka boli i ja skojarzyłam, że może się ruszać. I to było to. Sprawdza co chwile, czy się rusza i czy jest na miejscu :-)

Kasiu, Baba to pewnie połknie swoje, nie?

reklama
Do góry