reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

zabki witajcie!!! postarajcie sie wychodzic szybciej,nie chcemy tak dlugo czekac:tak::tak::tak:

a tak na marginesie to moja Emilcia jakas dziwna:baffled: wyszedl 3 zabek dolna dwojka i wylazi tez dolna trojeczka:szok:a ona kupki normalne,nulla krzykow,placzu nic:szok:dziecko do rany przyloz:tak:wiem wiem zazdroscicie..;-)mam nadzieje ze sie ten caly bol gdzies nie przyczail i wybuchnie ze wzmozona sila:tak:przy kolejnym kielku...

reklama
Witam mamusie,
Z tego co poczytalam na tym wątku to my się chyba mamy czym pochwalic.

Igorkowi dwa ząbki wyszly jak mial 4 miesiące i 7 dni, a teraz pięknie rosną i dzisiaj kupilam szczoteczkę, zaczynamy mycie.

pozdrawiamy

no i pochwalilas sie emi, gratuleje ;-)

szminia to pieknie, niedlugo usmiech 4ro zabkowy bedzie:-), a co z gora? wychodza?

gratuluje wszystkim kielkujacym nowych zebusiow...

a u nas cisza, moge se stukac, macac szprac i ogladac, oprocz dziasel i morza sliny nic wiecej znalezc nie zdolalam. No, ale moze u nas to rodzinne, bo bratanica meza pierwszego zebusia dostala chyba w 14 miesiacu swego slodkiego zycia...

a ja tak spontanicznie fotke Emilci pstryklam i jak powiekszycie to powinno byc widac na dole 3 zabka a obok wychodzi kolejny ale jeszcze go nie widac:tak::tak:

no rzeczywiscie zebulki rosna u Emilki slicznie, a ten usmiech... normalnie powala jego slodycz:tak::tak::tak:

Szminka ale twoja Emilcia jest slodka :tak: sliczny ma ten usmiech a zabki ladnie widac - super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
nnaaaarreessszzcie hhuuurrraaaaa wyszly pierwsze kielki tzn kielek:-)lewa dolna jedynka ......jak bedzie dobrze widoczna to cykiniemy fotkę....

.....wybaczam wszystkie wrzaski , placze, chimery , histerie i nie przespane nocki;-)

Do góry