reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

reklama
a my czekamy na zębole kolejne :-)
dzięki Wam jutro idę kupić Baby Orajel lub ten Gengigel - jeśli aptekarka powie, że to jest bezpieczne dla dzieci
mam dość cierpień mojego Krzysia

na razie wyglądamy tak :-)

Fantazja-co do zdjecia Misi to podpisuje sie pod kometarzami dziewczyn.:tak:
Pirzonek-Krzys tez boski:tak:
My tez musimy strzelic fotke tych naszych perelek to wkleimy.Tylko ciezko bedzie to uchwycic,bo Amelka to nie lubi pozowac tylko z zaskoczenia.
Jutro przeprowadze akcje pod pseudonimem "Pokaż Ząb"

No a u nas w koncu przebily sie obie gorne jedynki do konca.Amelka dokladnie jeszcze nie wie po co to jest ale Wie ze to cos nowego i wyprobowuje co z tym mozna zrobic.Caly dzien dzisiaj tak glosno zgrzytala ząbkami ze mnie ciarki po calym ciele przechodzily.:baffled::baffled::baffled:

A wogole to co do ząbkow mam pytanie.Na herbatkach hipp i bobovity ktore jej podaje(tzn porbuje ale slabo wychodzi)jest napisane ze trza zadbac o higiene jamy ustnej juz od pojawienia sie pierwszego ząbka.No i moje pytanie:Czy wy cos robicie czy stosujecie?Bo moze sa jakies żele czy inne cuda na kiju a ja o tym nie wiem.No bo nie slyszalam zeby takim maluszkom szorowac perelki.Hmmmmm...........

reklama
Elmaluszek my tylko masujemy taka gumowa nakladka na palec - canpola (nawilzona woda)

Do góry