Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aleczka ma juz szesc zebow:-):-):-) i rosna (ku naszej) uciesze bez zadnych dolegliwosci.I mala taz zgrzyta brrryyy. Zyczę wytrwałości dla mam które mają ciężkie nocki z powodu rosnących ząbków.
A u nas dzis lekarka doliczyła sie dwóch kolejnych zabków, z czego ja potwierdzam tylko jeden :-) górną dwójkę ta dolna dwójka diopiero sie wyrzyna, ale jeszcze jej nie ma Natalka będzie śmiesznie wyglądała z niesymetrycznymi ząbkami trzy u góry i trzy na dole :-)
Margaret mieliśmy to samo,Victorowi tak wychodziły ale co tydzień jeden i wyszło w ciągu 4 tyg 4.więc nie było co oglądać niestety poszedł jeden ząb za drugim i teraz mamy 4 na górze i 4 na dole.
To i ja się pochwale jak Dominice niesymetrycznie wychodzą zęby
Dziś przed chwilką zajrzałam w paszczękę niuni u ku mojemu zdziwieniu widzę że, jest górna lewa jedynka na wierzchu.
Więc jest tak 2 dolne jedyneczki górna lewa dwójeczka i górna lewa jedyneczka.
Więc podliczenie zębów Dominika ma już 4 zęby.
vici jeśli uda mi sie zrobić foto to wkleję ząbole Dominiki.
Super wyglądają bo dwójeczka jest jeszcze w połowie wybita he he a jedynka co dopiero się wybiła.
Nie dość że najmłodsza jest to jeszcze tak śmiesznie jej ząbki idą.
Nawet w poniedziałek się Pani doktór dziwiła że tak zęby jej idą.