reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
dziewczyny za mna tez chodzi ziimne piwo
ale moj m nawet na bezalkoholowe mi nie pozwala
a sam sobie wypije jak ma ochote 
ale moj m nawet na bezalkoholowe mi nie pozwala
a sam sobie wypije jak ma ochote 
Kasia2015
Fanka BB :)
Vani powiedz małżowi, że to nie w porządku;-), ja też nie jestem za piwem bezalkoholowym typu lech free 0,5%, ale ta bavaria, o której piszą to jest bezprocentowa to może jest wyjście dla Was dziewczyny:-)
a ja mam mega ochotę na ser grzybowy, pomarańcze, milki jogurtowe i sprite w puszce to małż mi czasami kupuje i wpierniczam jabłka tonami, będzie Cydrowa Dziewczynka
a ja mam mega ochotę na ser grzybowy, pomarańcze, milki jogurtowe i sprite w puszce to małż mi czasami kupuje i wpierniczam jabłka tonami, będzie Cydrowa Dziewczynka

A ja dziwnie bo nigdy za alko nie przepadalam i mogłabym nawet przez rok ani grama a teraz to albo ochota na winko albo na piwko z soczkiem... raz nawet malz pił a ją jakoś tak poprosiłam o lyczka i w tej samej chwili się zreflektowalam że nie mogę!
vanilijka
Zostanę mamą :)
Ewka u mnie podobnie przed ciążą wg nie pilam żadnego alkoholu bo nie czulam smaka
a teraz chodzi za mną piwo aj...
a teraz chodzi za mną piwo aj...U mnie są, wieeeeeeeeecznie zachcianki na ryby! To pewnie dobrze, bo mózg malucha wymaga...ale przeginam, ewidentnie. Kilka tygodni na tapecie był łosoś. Potem makrela. Teraz jemy śledzia! Śledzik z warzywami SEKO powalił mojego malucha i wciągamy od 3 dni
:-)
reklama
Podziel się: