Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dziś kapuche Drago zrobiłam i jeszcze naszlo mnie na pancakes z syropem klonowym. Się obzarlam! A teraz znowu mi burczy w brzuchu (obudzilam się na siku i nie mogę zasnąć) i znowu przegram z lodowka... No nie wiem co mi ostatnio się dzieje z apetytem. Raczej wcześniej nie miałam takich nocnych akcji bede jak beczka w grudniu!
Made ostatnio testuje przepisy pani Doroty z bloga Moje Wypieki. Moje Wypieki | Pancakes
Robiłam pierwszy raz i wyszły świetne. Nic nie modyfikowalam przepisu ale porcja rzeczywiście jest na 4 srednioglodne osoby więc mi zostało parę na dzisiaj - na śniadanie i na zimno równie pyszne
ja od początku ciąży mogę jeść galaretę w każdej ilości najbardziej lubie z piersi z kurczaka i wczoraj dostałam od mamy 2 miski i dziś zjem resztę na śniadanie, po prostu nie mogę się opanować i mama mi robi na telefon bo mówi ze mam dzwonić a nie sama robić noto skoro mama tak mówi to korzystam :-)
inge ja mam to samo ja widzę jak Mąż czasem wieczór otwiera piwo to bym je chyba duszkiem całe pochłonęła a później poszła spać nabombiona po tak długiej abstynencji