reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja z kolei wyczytałam, że napoje typu cola czy sprite zawierają chininę nie zalecaną ciężarnym i dlatego walczyłam z ochotą na nie.

reklama
W 1szej ciąży cola ratowała mnie nie raz jak mi było niedobrze. Natomiast teraz raz na tydzień może mam ochotę i nie żałuję sobie małej szklaneczki.

Dziewczyny, wiedziałyście, że wody płodowe w naszych brzuchach "wymieniają" sie co 5 godzin?? lekarz mi dziś powiedział, by w związku z tym najlepiej pić wodę do 3 l dziennie (dla mnie ju 2 litry sa wyzwaniem).

No niestety woda, soki się nie liczą za bardzo, tym bardziej gazowane i inne napoje słodzone. Jeśli herbata to tylko gorzka:baffled:
Moja córka z kolei tylko wodę chce pić, także będę musiała z niej brać przykład.

Ja z kolei wyczytałam, że napoje typu cola czy sprite zawierają chininę nie zalecaną ciężarnym i dlatego walczyłam z ochotą na nie.

mi pomagała na mdłości:tak:zapytałam gina i miałam pozwolenie na 2 szklanki dziennie:tak:zezwolenie miałam też na kieliszek szampana w sylwka ale nie skorzystałam:-D

ja colę piję jak jestem u sis, bo u nich jest zawsze:D i w macu, bo co to za mac bez coli, tak sama nie kupuję ;))
jak to się wymieniają? jak w akwarium?:D może dlatego ciągle mi się pić chce. mi po samej wodzie też niedobrze, herbatkę i tak zawsze bez cukru piję to spoko, ale jak się wymieniają?:D nie mogę sobie tego wyobrazić ;P

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry